Decembrsko srečanje
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Baje se ob treh zjutraj še dobi burek v Ljubljani, nisem vedel.
Srečanje popolnoma uspelo, pohvale organizatorju, tudi za poživitev srečanja. Velenjci so me komaj domov spravili, jebiga, če pa je bilo tako lepo. Hvala vsem za skrb.
Bi pa imel povedati še tole, prosim člane, naj nabijajo kako bodo prišli na srečanje nekje drugje, ne pa tukaj, da potem ostane kup hrane, ki je bila pripravljena za 40 ljudi, bilo pa nas je na koncu 30. Seveda pa popolnoma razumem tiste, ki so bili na tak ali drugačen način zadržani in so kulturno odpovedali svoj prihod. Še vsak, ki se ni prijavil in je prišel ni ostal lačen, za vsakim, ki pa je prijavljen in ne pride, pa ostane ponavadi hrana in posledično tudi večji račun za ostale.
Srečanje popolnoma uspelo, pohvale organizatorju, tudi za poživitev srečanja. Velenjci so me komaj domov spravili, jebiga, če pa je bilo tako lepo. Hvala vsem za skrb.
Bi pa imel povedati še tole, prosim člane, naj nabijajo kako bodo prišli na srečanje nekje drugje, ne pa tukaj, da potem ostane kup hrane, ki je bila pripravljena za 40 ljudi, bilo pa nas je na koncu 30. Seveda pa popolnoma razumem tiste, ki so bili na tak ali drugačen način zadržani in so kulturno odpovedali svoj prihod. Še vsak, ki se ni prijavil in je prišel ni ostal lačen, za vsakim, ki pa je prijavljen in ne pride, pa ostane ponavadi hrana in posledično tudi večji račun za ostale.
Guma je guma, zaenkrat.
Resnično me vseli, da ste se spet imeli fajn, kot je to itak že stalnica na vseh naših srečanjih. Vsakokrat, ko moram izostat se mi srce para, ker vem , da zamujam druženje s pravo družbo, katere del sem tudi jaz. Jebi ga, moje aktivnosti so v večkrat prekrižane z našimi dogodki in potem vsega ne moreš. Se pa pridružujem temu, kar je napisal Janadino.
Upam da se vidimo januarja.
Upam da se vidimo januarja.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
dobro jutro vsem,Pajer tudi od mene dobiš pohvale,tako kot vedno si nas uspel vsaj za uro utišat
bilo je super kot vedno,je pa zgleda janadino dans tečen,ker je premal pil,pa premal spal
ne se sekirat,saj bo razliko Tex pokril
v glavnem bilo je super in se vidimo januarja,da zapijemo teh 6 eur plusa
bilo je super kot vedno,je pa zgleda janadino dans tečen,ker je premal pil,pa premal spal
ne se sekirat,saj bo razliko Tex pokril
v glavnem bilo je super in se vidimo januarja,da zapijemo teh 6 eur plusa
Lp CC
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti