Decembrsko srečanje V LJ
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Decembrsko srečanje V LJ
.
Srečanje bo in se organizira!
Datum srečanja je prestavljen z 12. na petek 13. december. Ravno pravšnji datum za morjeplovske optimiste!Težava je v prostoru, ki je zaseden ali pa najem predrag za morjeplovce.
Lokacija se menja iz standardne na LJ gradu v bližino avtoceste z velikim parkiriščem. Za jest in pit bo dovolj, po primerni ceni za vsak žep.
Kaj bo pa vsebina? Predlagam, da je tako kot lansko leto "UGANI LOKACIJO"! Morda še kdo, ki bi predstavil kakšne izkušnjo, prigodo, anekdoto, reportažico, ki jo je sam doživel. Kratko in sproščeno.
Zato bi prosil, da udeleženci s seboj prinesejo, na ključku, disketi, fotkiču, ...lahko na vsem od koder se da preko PC-ja predvajat na platno.
Sedaj pa pošljite predloge.
Debata je odprta! Spremembe so možne na vseh področjih srečanja.
LP
.
Srečanje bo in se organizira!
Datum srečanja je prestavljen z 12. na petek 13. december. Ravno pravšnji datum za morjeplovske optimiste!Težava je v prostoru, ki je zaseden ali pa najem predrag za morjeplovce.
Lokacija se menja iz standardne na LJ gradu v bližino avtoceste z velikim parkiriščem. Za jest in pit bo dovolj, po primerni ceni za vsak žep.
Kaj bo pa vsebina? Predlagam, da je tako kot lansko leto "UGANI LOKACIJO"! Morda še kdo, ki bi predstavil kakšne izkušnjo, prigodo, anekdoto, reportažico, ki jo je sam doživel. Kratko in sproščeno.
Zato bi prosil, da udeleženci s seboj prinesejo, na ključku, disketi, fotkiču, ...lahko na vsem od koder se da preko PC-ja predvajat na platno.
Sedaj pa pošljite predloge.
Debata je odprta! Spremembe so možne na vseh področjih srečanja.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Tex napisal/-a:Sem želel priti, ampak na petek 13.tega pa ne upam !
Lepo se imejte...ugankarji
Pričakujem, da se oglasijo tisti, ki bodo prišli!
Na vseh ostalih 2754 neudeležencev ne računam in jih prosim, da ne smetijo!
Upam, da znajo razumet napisano.
LP
.
pajer 1
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
Pajer, maš pa dobre veze pri šefu in moderatorjih!
-spremeniš ustaljen datum srečanja
-spremeniš tradicionalno lokacijo (nova je očitno še skrivnost)
-nahruliš člana z največ prispeki (večji tisk), zdraven pa preplašiš še vse ostaleki bi mogoče prišli, pa si sedaj ne bodo upali......
....ampak jaz pa vseeno pridem
-nahruliš člana z največ prispeki (večji tisk), zdraven pa preplašiš še vse ostaleki bi mogoče prišli, pa si sedaj ne bodo upali......
mirno morje
Roman 1 napisal/-a:Pajer, maš pa dobre veze pri šefu in moderatorjih!
Roman, veš v sili hudič muhe žre.
Moje volje je bolj malo, da bi spreminjal. Okoliščine so nas dale v položaj 317 plus in je tako kot je. Takle mamo !
Nikogar nisem nahrulil, če to ni zaslužil, nikogar nisem preplašil, da si nekaj ne bi upal.
Ve se, kdo si ne upa na srečanje. Tex in taki ...... , bodo pač zamudili.
Lokacija ni skrivnost. To je LOKACIJA SREČANJA.
Časi so pač taki, da gledamo kje bomo za naš denar dobili največ.
LP
.
pajer 1
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Dokler nimam boljše (in mislim, da je ne bi bilo lahko najti - če ne bi jo Pajer1 pred mano) lokacije, je moj odgovor na to lokacijo in čas: pridem.
@Roman1
@Roman1
- Če pravočasno - preden je zmenjeno tu - najdeš boljšo reč na četrtek v tem koncu Slo (Lj ali okolica) za podobno - oziroma dobro -ceno, Pajer1 ne bo imel nič proti.
Dobrodošel si tudi (in moderator ne bo imel nič proti) če že zdaj pomagaš najti primerno mesto za januarsko srečanje
Sicer pa Tex-a še nisem srečal na srečanjih - in v to je pomerjen odgovor na Tex-ovega hudomušnega. Tex tolikokrat kje koga zbode, da čisto lepo prenese tudi kak takšen odgovor,
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Prijavljeni za srečanje petek 13. 12.
.
Prijavite se lahko v obe temi.
Več ali manj samo prijave prosim opravite TUKAJ!
Prosim pa, da opravite stvar tako, da ne bomo potrebovali proizvodov Palome in podobno.
LP
.
Prijavite se lahko v obe temi.
Več ali manj samo prijave prosim opravite TUKAJ!
Prosim pa, da opravite stvar tako, da ne bomo potrebovali proizvodov Palome in podobno.
LP
.
Nazadnje spremenil pajer1, dne Pe Nov 29, 2013 14:57, skupaj popravljeno 2 krat.
pajer 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti