1. Ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
1. Ruta Morjeplovec.net
Začela se je debata o npr. tedenski ruti, ki bi jo naredili člani foruma Morjeplovec. Prvenstveno je bila moja ideja, da se naredi skupina tistih z manjšimi čolni, mogoče pa lahko tudi vsi skupaj...
Tema se je začela tukaj.
Prosim glasujte, če bi šli na tako pot.
Tema se je začela tukaj.
Prosim glasujte, če bi šli na tako pot.
Nazadnje spremenil admin, dne Po Dec 28, 2009 19:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Admin, vem kaj si mislil. Samo iz svojih izkušenj vem, da je navdušenje v začetku veliko, potem pa vedno manjše in tisti ki se na koncu odločijo tudi izpeljejo zadevo do konca. Nekaterim pa je to prvič, zato tudi spanje in kuhanje, pa opravljanje človeških potreb,.... itd.
Če bi šel zraven bi šel samo za podaljšan vikend, pa še to samo v pomoč, če bi kateri "uvihnil". Je pa res, da bi vse to malo čudno zgledalo.
LP
Če bi šel zraven bi šel samo za podaljšan vikend, pa še to samo v pomoč, če bi kateri "uvihnil". Je pa res, da bi vse to malo čudno zgledalo.
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
No za skupen vikend so že padale debate na forumu in pa tudi na zadnjem srečanju. Govora je bilo o Puli oziroma okolici... To bi bilo nekaj v vezi srečanja, piknika...
Sedaj pa govorim izključno o ruti. Koliko plovbe bi imeli, bi se odločili po posvetu pred odhodom. Vsekakor ne bi pretiravali s plovbo, tako da se tudi kaj vidi. Nekaj v smislu Krk, Cres, Lošinj, Premuda, Silba, Olib, Rab... Pač da se nekaj vidi, kar tisti z manjšimi čolni še niso doživeli...
Ja, Novinec, imaš prav, to je povsem cigansko življenje. Predlagam pa zato, ker vidim, da nekaj jih je, ki so se podobno že šli... Torej apeliram na tiste s čolni od 4 do nekje največ 7 metrov dolžine, ki bi si želeli tudi spati na čolnu. Se pravi cigansko, kot sem opisl že jaz in še "motorni", tudi "trimax" je spraševal, kako to gre... Če vas bo vsaj 5, potem gremo!
LP
Sedaj pa govorim izključno o ruti. Koliko plovbe bi imeli, bi se odločili po posvetu pred odhodom. Vsekakor ne bi pretiravali s plovbo, tako da se tudi kaj vidi. Nekaj v smislu Krk, Cres, Lošinj, Premuda, Silba, Olib, Rab... Pač da se nekaj vidi, kar tisti z manjšimi čolni še niso doživeli...
Ja, Novinec, imaš prav, to je povsem cigansko življenje. Predlagam pa zato, ker vidim, da nekaj jih je, ki so se podobno že šli... Torej apeliram na tiste s čolni od 4 do nekje največ 7 metrov dolžine, ki bi si želeli tudi spati na čolnu. Se pravi cigansko, kot sem opisl že jaz in še "motorni", tudi "trimax" je spraševal, kako to gre... Če vas bo vsaj 5, potem gremo!
LP
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Hehe, OK, sprememba plana!
Na ruto gremo vsi Morjeplovci! Ne bomo gledali nič dolžine plovil, vsak, ki bo imel čas se nam bo pridružil. In kakor kaže, bo v karavani nekaj manjših barčič okrog 5 m, zraven pa bo povsem novi Fly 41
, pa mogoče še 425 brez fly-a
.
Pisana druščina, ni kaj. Terminsko pa ne vem? Vem, da bi vsak od nas hotel drugi datum, samo odločiti se bo potrebno za enega. Začetek junija?
LP
Na ruto gremo vsi Morjeplovci! Ne bomo gledali nič dolžine plovil, vsak, ki bo imel čas se nam bo pridružil. In kakor kaže, bo v karavani nekaj manjših barčič okrog 5 m, zraven pa bo povsem novi Fly 41
Pisana druščina, ni kaj. Terminsko pa ne vem? Vem, da bi vsak od nas hotel drugi datum, samo odločiti se bo potrebno za enega. Začetek junija?
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost