1. morjeplovski beli dan
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
1. morjeplovski beli dan
Po uspešno izpeljani 1. ruti morjeplovec v juniju letos, ne dvomim tudi v regato morjeplovcev, ki je na vidiku za april 2010, predlagam srečanje na snegu. Ampak ne na Cresu pri Mitji, temveč nekje v naših hribih.
Z družinami bi se dobili dopoldan, popili kakšno termovko kuhanega, organiziramo tekmovanje v smučanju (za prehodni pokal velikega sidra), nekaj pojemo in vsak po svoje. Lokacijo lahko prilagodimu tudi nesmučarjem.
Kaj menite ?
Z družinami bi se dobili dopoldan, popili kakšno termovko kuhanega, organiziramo tekmovanje v smučanju (za prehodni pokal velikega sidra), nekaj pojemo in vsak po svoje. Lokacijo lahko prilagodimu tudi nesmučarjem.
Kaj menite ?
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Nekako sem imel v mislih Stari vrh (dostop z avtom iz Poljanske doline) prijazni domačini in gostinski lokali, ki bi nam pomagali pri izpeljavi projekta. Če pa kdo pozna kje bolj osebno, pa kar na dan z besedo.
Kar se proge tiče, bi to najlažje izpeljal na Golteh (tam organiziramo regijske otroške tekme), ampak so z gostinstvom bolj tanki, pa gondola... Predlogi ?
Kar se proge tiče, bi to najlažje izpeljal na Golteh (tam organiziramo regijske otroške tekme), ampak so z gostinstvom bolj tanki, pa gondola... Predlogi ?
Ooovjee.
Stari vrh, to mi pa še bolj ustreza.
Imajo sankaško progo za najmlajše in nesmučarje, ogromno gostinskih kompleksov, in dovolj prog.
Edini problem bi bilo en kos proge dobiti zase, ker je vedno dovolj folka.
Jaz grem velikokrat na nočno smuko med tednom, ker mi večino ostaja čas samo zvečer.
Lp
Stari vrh, to mi pa še bolj ustreza.
Imajo sankaško progo za najmlajše in nesmučarje, ogromno gostinskih kompleksov, in dovolj prog.
Edini problem bi bilo en kos proge dobiti zase, ker je vedno dovolj folka.
Jaz grem velikokrat na nočno smuko med tednom, ker mi večino ostaja čas samo zvečer.
Lp
Uno progo, če se prav spomnim se imenuje "Kopa", takoj ob parkingu in ob otroškem poligonu, kjer je vlečnica (krogci) večkrat namenijo za razna sindikalna tekmovanja. Nekaj je treba plačati, pe ne sme biti problema. Lahko vprašamo g. Demšarja. Na vrhu je en mali bife s teraso, kjer imamo lahko bazo. Počakaj na odzive, če bo treba gremo v kontakt.
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti