Prvih 100 milj

Vse o jadrnicah in jadranju

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

polanc
Admiral
Kraj: sevnica

Re: Prvih 100 milj

OdgovorNapisal/-a polanc » Pe Jul 17, 2020 16:04

Hehe Marci,dobr sma jih zagiftala...sam smrt jih lahk od flik odtrga..
Kovač
Admiral

Re: Prvih 100 milj

OdgovorNapisal/-a Kovač » Pe Jul 17, 2020 16:54

Hvala Marchi in Polanc za vzpodbudo. Občutki so zelo podobni, kot po eni tekmi, ko prideš na stopničke.

Imam namreč kar nekaj pokalov iz jadralnega letenja, modelarskih tekem , v zadnjem času pa na rekreativni ravni napadam tudi turnirje v namiznem tenisu.

Kakorkoli, je tole zame ena velika zmaga v tekmi s samim sabo, kjer je bilo predvsem vprašanje ali si bom upal prevzeti odgovornost v področju, kjer imam veliko več vprašanj kot odgovorov.

Prijetno sem utrujen, vendar imam baterije napolnjene do konca , za reševanje vsakdanjih izzivov.

Tole pišem iz kabine v premcu, kjer sem se lepo naspal, sedaj grem pa še mal zaplavat , pol pa še počrpam tisto, kar mi je ostalo v pločevinkah 8) :wink:

Namen tega posta je bil predvsem, da zapišem moje občutke ob prvi samostojni plovbi po prelepem jadranu. In da mogoče vzpodbudim somišljenike s podobnimi izkušnjami - željami. Ali pa tudi odvrnem od podobnih podvigov vse tiste, katerim bi bile podobne zgodbice enostavno prevelik stres in je seveda bolje najeti skiperja ali pa se pridružiti kakšni ekipi.

Meni osebno, pa ravno ta svoboda , kam, kdaj, s kom, kako ..... pomeni preveč, zato je bil samostojni plov edina možna opcija.

Lp Aleš Kovač, L79 :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti