Kako sploh začeti z jadranjem
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Re: Kako sploh začeti z jadranjem
Res je... No, saj tudi avto včasih crkne sredi ceste... Pa še vsi še vedno vozimo.
-
al
polanc napisal/-a:.Zavrti telefonsko 041 tri46 dva46.Oglasu se ti bo prijeten mož,učitelj in jadralec Marchi.
Kolk pa stane tak tečaj? A to je kakšno društvo al kako je to?
#samvprašam #zaprjatla
Na barki (ni važno, motorni ali jadrnici) je ogromno stvari, ki (lahko) crknejo. Če se ne motim, je imel Al nekaj časa v podpisu napisano: oprema na barki ne dela, ali se pa samo dela, da dela
. Če ne znaš sam šraufati bark, se čimprej nauči, ali pa začni igrat loto 
-
al
hmnja... dolgo je že tega... se ne spomnim dobro ampak en rek se mi je pa vtisnil v spomin:
navidezni svobodi navkljub, te barka naredi sužnja. pika.
večina novih lastnikov odneha v prvih nekaj letih in to predvsem zaradi neznanja kapitanov, ki do konca prestrašijo žene. pa saj o tem smo že toliko napisali na forumu... malo za pobrskati.
sam če te drži, je pač treba probat. pa vržt "ajmar" dnarja vsako leto tja nekam "čez palubo". #funfact
navidezni svobodi navkljub, te barka naredi sužnja. pika.
večina novih lastnikov odneha v prvih nekaj letih in to predvsem zaradi neznanja kapitanov, ki do konca prestrašijo žene. pa saj o tem smo že toliko napisali na forumu... malo za pobrskati.
sam če te drži, je pač treba probat. pa vržt "ajmar" dnarja vsako leto tja nekam "čez palubo". #funfact
sazihno napisal/-a:Res je... No, saj tudi avto včasih crkne sredi ceste... Pa še vsi še vedno vozimo.
Barke ne moreš primerjat z avtom. Oziroma lahko, če bi avto za par dni namočil v morje
-
al
marchi
dolga bo
dolga
dolga bo
dolga
Držite se naslova teme!
Zaradi preglednosti te teme je nekaj prispevkov prestavljenih v drugo temo. Sicer že 100x viden način sesuvanja teme. Sorry Al in Kovač, ker sta se znašla v tem zosu.
V tej temi nadaljujte o jadranju.
Marchi ma vas rad.
Zaradi preglednosti te teme je nekaj prispevkov prestavljenih v drugo temo. Sicer že 100x viden način sesuvanja teme. Sorry Al in Kovač, ker sta se znašla v tem zosu.
V tej temi nadaljujte o jadranju.
Marchi ma vas rad.
Nekdo vidim, da briše prispevke? Sej debata je šla malo off-topic, samo, ne vem no ...
-
al
Marchi
deluješ povsem subjektivno.
Ne razumeš kaj je moderiranje.
Ustanovi si svoj forum mene pa ne jebat.
deluješ povsem subjektivno.
Ne razumeš kaj je moderiranje.
Ustanovi si svoj forum mene pa ne jebat.
al napisal/-a: .... mene pa ne jebat.
Kaj če bi se poizkusil nekoliko lepše izražat
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
-
al
jozko napisal/-a:al napisal/-a: .... mene pa ne jebat.
Kaj če bi se poizkusil nekoliko lepše izražat![]()
ma kurac, ne gre mi
Saj bo šlo, verjemi, je vredno vsaj poizkusit 
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Ma to da jadranje (barka) dosti stane pri meni ne drzi. Imam jadrnico krajso od 7m. Zato ne placam turisticne takse, vinjete tudi ne ker imam HR registracijo. Zavarovana tudi ni, ker ne grem v marine, sem vedno na sidru v kakem zalivu. Cez poletje se vezem v majhnem selu v Dalmaciji na pomol, zastonj, cez zimo jo imam pa na prikolici pri bajti enga frenda doli. Zastonj. Na prikolico in iz nje jo pa dam na bliznji rampi. Placal naj bi samo nadomestilo za uporabo morja, samo ze dve leti nisem dobil tega racuna. Okrog 200 kun.
Ko grem za teden dni surfat v Viganj sidram v zalivu pri trgovini zastonj, kolegi dajo za aparma tam od 40 - 100€ na dan, kamp je pa tudi drag,
Skratka ljudi strasit da je jadranje drago..? Pač znajt se je treba, bit prijazen z domacini, placat kak pir in poceni skoz prides.
Ko grem za teden dni surfat v Viganj sidram v zalivu pri trgovini zastonj, kolegi dajo za aparma tam od 40 - 100€ na dan, kamp je pa tudi drag,
Skratka ljudi strasit da je jadranje drago..? Pač znajt se je treba, bit prijazen z domacini, placat kak pir in poceni skoz prides.
barka je hobi,hobi si vsak prilagodi svojim razmeram ,seveda če razmere to dopuščajo,ni nekih strašnih stroškov
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti