Marchi napisal/-a: Gora59 bo pa po tejle temi popolnoma zmešan

Sam si je kriv, kaj pa sprašuje.
He, he, res sem malo zmešan. Ampak nič hudega. Uživam v teh vaših komentarjih. So natančno tisto kar sem želel slišat. Pa saj so se želje in cilji v zadnjega pol leta tudi pri meni spremenili. In boljše je bit zmešan od veliko informacij, kot pa od nevednosti.
Pa ne samo to, razveselil sem se tudi vaših zasebnih sporocil, tel. številk in pripravljenosti, da mi date informacije tudi na ta način, nekateri pa ste me povabili tudi na ogled vaših bark in en šluk. Uau. Super.
Ne, ne podim se za znamkami, je pa fino spoznat razlike med njimi tudi od lastnikov. Čarteriranje daje ene čisto druge občutke. Na barki si en teden, niti nisi pozoren na vse stvari, saj veš, da boš drugič na eni drugi. Veliko je odvisno tudi od vremena tisti teden. Lahko spoznas bolje jadra ali motor, ali kabino, ali pa celo nič od tega.
Tako da, spoznavanje "svoje" barke in uživanje z njo, to je cilj. Da pa bo tudi delo in stroški to pa itak vem.
Če vprašaš kaj neumnega izpadeš neumen 5 minut. Če ne vprašaš, si neumen celo življenje.