JADRALCI, KJE STE?
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Haha, CAR-ju se samo smeji, saj že ima novo lepotico! No ja vsaj pošteno je zaarana!
Luftar, boš moral iskati posadko še kje drugje. Jaz kot zaprisežen motornjakar tudi ne smem s tabo, saj bi me drugače "moj tabor" s kr enim na čelu raztrančiral.
O ja, saj bo fletno videt, kako motornjakarji jadramo! In ker smo pravi MORJEPLOVCI tudi vemo, da se med regato ne sme prižigat motorja, se pravi bomo poskušali napenjat "rjuhe", če pa ne bo šlo, bova pa s Kr enim vrtela krmilo levo-desno... Menda frajer že trenira na mašinah za gume centrirat!

Luftar, boš moral iskati posadko še kje drugje. Jaz kot zaprisežen motornjakar tudi ne smem s tabo, saj bi me drugače "moj tabor" s kr enim na čelu raztrančiral.
CAR napisal/-a:Mislim, da bo zmagovalec Gregor N., ker je on dobil ob nakupu plovila zraven se dolge gate za vsak slucaj ce....![]()
Car mi mamo vse taktike naštudirane v nulo. Tako, da nam prehodni pokal (morjeplovec 2010) ne more uiti. Če bo slučajno tišina, bom kot je napisal admin s krmilom poganjal tisto koreto, gregor.n pa je stuhtal, da bo bas-refleks od zvočnikov pihal v špinaker. Taglavnih for pa ne smemo še zaupati
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov