izpit za jadralca

Vse o jadrnicah in jadranju

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

katarina
Desetnik
Kraj: Ljubljana

izpit za jadralca

OdgovorNapisal/-a katarina » So Jan 13, 2007 14:40

Zdravo. Ne vem sicer, če pod pravo temo postavljam vprašanje, pa vseeno....

Zanima me, če kdo ve za kakšno obliko jadralnega tečaja oz. kje bi lahko opravila izpit za jadralca, kako poteka, kakšne so cene in kje bi lahko dobila še kakšno koristno informacijo...
Hvala za odgovor, če bom pa že sama dobila kako informacijo, pa sporočim.

Lp :roll:
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Jan 16, 2007 22:37

Se opravičujem za pozen odgovor. Sem bil nekaj časa odsoten.

Vprašanje je ali želite izpit za voditelja čolna ali posebej jadralni tečaj. Izpit za jadrnico se ne razlikuje od izpita za motorni čoln in se uradno imenuje Potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna.

Če vas zanima konkretno jadranje in tečaji povezani z njim, je najbolje, da povprašate v kakšnem jadralnem klubu. Eden od njih je v Ljubljani in mislim, da se imenuje Jadralni klub Ljubljana. Druga mogoča varianta je na obali, npr. Spinaker. Podobno ponuja tudi Tiko-mar tečaje jadranja na katamaranih. Če vas je več, je lahko zanimiva tudi varianta za najem barke skupaj z izkušenim skiperjem, ki vas lahko ogromno nauči.

To je le nekaj variant, verjetno pa jih obstaja še celo morje.

LP, Admin
simon
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a simon » To Jan 30, 2007 17:54

Živjo,
Čeprav me jadranje ne zanima, sem po naklučju odkril tale link. Mislim, da je to nekaj kar je omenjal že administrator. Na spodnjem linku boš videla, da je naslednji tečaj že v bližnji prihodnosti...
http://www.jadralni-klub.si/index.php
.
katarina
Desetnik

OdgovorNapisal/-a katarina » Sr Jan 31, 2007 18:51

Hvala za pomoč in nasvete obema.... sem pa tudi že sama dobila nekaj informacij in sicer prav pri Jadralnem klubu Ljubljana.
Obstaja možnost (tako kot v mojem primeru), da lahko opraviš samo izpit za jadralca oz. če izpita za voditelja čolna še nimaš, tudi tega. Cena se pa giblje okoli 200 EUR.

Lep dan, Katairna
parafly

OdgovorNapisal/-a parafly » Sr Feb 07, 2007 15:11

Pozdravljena Katarina,
res malo pozno pa vendarle, tečaj za jadralca lahko opraviš tudi v Nautical Academy Ana, je ena najbolj priznanih šol na jadranu. Več informacij lahko najdeš na http://www.sailing-ana.hr ali pa me lahko kontaktiraš po mailu pa ti več povem.

Lep pozdrav vsem :)
katarina
Desetnik

OdgovorNapisal/-a katarina » To Feb 20, 2007 15:46

Hvala za informacijo.... bom pregledala.

Lp :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti