Ima mogoče kdo od morjeplovcev mero za drsni ležaj (Cutlass bearing)? Ali je že kdo montiral drsni ležaj, ki je cel iz gume - brez bronastega oboda? Kakšne so izkušnje? Hvala za odgovor.
https://www.ebay.co.uk/itm/Nitrile-Rubb ... 0010.m2109
SF37 ali SO37 Cutlass bearing!
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
SF37 ali SO37 Cutlass bearing!
...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
...Never sail with a crew who can't sing!...
Re: SF37 ali SO37 Cutlass bearing!
Pokliči v Tramonteno,mislim da je g Erna.Velik ve o navtiki in tud prodaja take ležaje.Jaz sem pri njej kupil sicer medeninasto verzijo.Je pa rekla da jih dosti vgrajujejo in da jih je potem laže ven dobiti ,ko se spet menjajo.
Se oproščam za odgovor Polanc ampak...
Sem zamenjal že kar nekaj drsnih ležajev na prejšnji barki. Ja v Tamontani pri ga. Erni sem kupec že cca. 20 let. Prav tako se del vprašanja nanaša na točno določeno barko in mere drsnega ležaja. In za konec. Moje vprašanje se je glasilo ali je kdo že kdaj kaj takšnega uporabil...
....rabil bi WC papir...ga na žalost nimamo ampak imamo pa čudovit "šmirgl" papir...
Sem zamenjal že kar nekaj drsnih ležajev na prejšnji barki. Ja v Tamontani pri ga. Erni sem kupec že cca. 20 let. Prav tako se del vprašanja nanaša na točno določeno barko in mere drsnega ležaja. In za konec. Moje vprašanje se je glasilo ali je kdo že kdaj kaj takšnega uporabil...
....rabil bi WC papir...ga na žalost nimamo ampak imamo pa čudovit "šmirgl" papir...
...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
Torej hotu sem povedat da boš pri njej morda dobu mero za ta drsni ležaj..sicer pa, dobu sem kar sem iskal,k se praskam tam, k me ne srbi..Hvala ti..LP Iztok
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta