Popravila jader

Vse o jadrnicah in jadranju

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

Leonardo
Kapitan

Popravila jader

OdgovorNapisal/-a Leonardo » Če Avg 20, 2020 10:34

Pozdravljeni
Jadra so potrebna popravila-šivanja,je kdo v okolici Maribora,ki se stem ukvarja?
Hvala in lp.
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

Re: Popravila jader

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Avg 20, 2020 15:55

Ne razmišljaj dat popravit drugem kot Podunavac Petru,ja vem v Izoli je ne u Mb,ampak je stručko,nardi ornk z pravim sukancem šiva,da prave rinke..ni da ni .Meni je vedno on pošil,menjal uv zaščito na genovi...Tkole ni vedno on..najprej sem dal enmu drugmu jadrarju,ker je bil cenejši ..in po 2 letih mi razpade nov lazy bag...ker je bil sešit z enim tralala cvirnom..No to mi je Pero saniral,jasno tud računal in me je pršlo lepo dražje kot da bi mi vse on naredu..No od takrat mi vse dela..letos nova jadra..haha se smejim sedaj ko ružim v veter ko profesor...Supreme sails se pa imenuje njegova jadrarna..
Uporabniški avatar
Domi
Kontraadmiral
Kraj: Koper
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Domi » Če Avg 20, 2020 19:10

polanc napisal/-a:Ne razmišljaj dat popravit drugem kot Podunavac Petru,ja vem v Izoli je ne u Mb,ampak je stručko,nardi ornk z pravim sukancem šiva,da prave rinke..ni da ni .Meni je vedno on pošil,menjal uv zaščito na genovi...Tkole ni vedno on..najprej sem dal enmu drugmu jadrarju,ker je bil cenejši ..in po 2 letih mi razpade nov lazy bag...ker je bil sešit z enim tralala cvirnom..No to mi je Pero saniral,jasno tud računal in me je pršlo lepo dražje kot da bi mi vse on naredu..No od takrat mi vse dela..letos nova jadra..haha se smejim sedaj ko ružim v veter ko profesor...Supreme sails se pa imenuje njegova jadrarna..

Čisto tako mimogrede, ker imam letos par sanacij/menjav za opraviti. Koliko pa pride recimo uv zaščita genove pa lazy bag cca?
Za 10m jadrnico
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Avg 20, 2020 20:34

Midva sva imela veliko tega letos tako da ti ne znam točno povedat,najbolje da ga pokličeš.051 346 161,pa omeni mu ,da sem ti ga priporočal.LP Iztok
Uporabniški avatar
Domi
Kontraadmiral
Kraj: Koper
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Domi » Če Avg 20, 2020 21:21

polanc napisal/-a:Midva sva imela veliko tega letos tako da ti ne znam točno povedat,najbolje da ga pokličeš.051 346 161,pa omeni mu ,da sem ti ga priporočal.LP Iztok

tnx
Tadejko
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljana - Červar

OdgovorNapisal/-a Tadejko » Pe Avg 21, 2020 17:43

polanc napisal/-a:Midva sva imela veliko tega letos tako da ti ne znam točno povedat,najbolje da ga pokličeš.051 346 161,pa omeni mu ,da sem ti ga priporočal.LP Iztok

Peter je tudi meni delal jadra in lazybag, prav tako pa mu vsako sezono odnesem jadra na "preventivni pregled".
Cena je normalna - ni zlatar, narejeno pa zelo dobro.
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Pe Avg 21, 2020 17:49

Sem pa letos nažgal italjana v veter haha k se mi je dopadlo..ne tko mal..ornk bolj sem šel u veter in se mladeniču ni dopadlo ,da ga stari jarac pele ..je skoz neki cucal vrvi..Jaz pa ajs kold ko špricer prleški ..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost