Bavaria 820
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Bavaria 820
Pozna kdo to barko? Vsaka informacija je dobrodošla. Bi jo šel pogledat, samo da ne grem gledat na uro kot zadnjič na Krk tistega Sunbeama..(na slikah spodobna barka, v živo čista podrtija)
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 13000.-EUR
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 13000.-EUR
Re: Bavaria 820
Če je v takem stanju kot na fotografiji, potem je vredna tega denarja. To so stare dobre Bavarije, dobro narejene in te ni strah kašnega malo večjega vala. Že na prvi pogled se vidi, da bo treba zamenjati protizdrsno oblogo na palubi, ker je že na pogled neugledna zaradi obrabe.
Ja ,tko kot je rečeno mal bo še cenej gotovo.Jo je pa treba skoz roke spustit.Pa pogledat tiste vitalne dele ,kot so kobilca,vpetja zajl,motor,krmilo,akuji,ostale malenkosti te pa pri takem letniku in ceni ne smejo motit,sicer ostan doma ne hodi gledat.Motor je malo podhranjen,kar je malo moteče pri kakem nabijanju v veter in valove,sem pa sam imel v barki ,šketu tudi 9 konjski enocilindraš in sem z njo Dubrovnik videl,pa v hudem vetru tudi bil..je pa pol letelo na skor ful gasu 2 milji pa tud manj..Žre pa ko faracajg z mal večjim plamenom.Za obnovo pohodnih površin bi predlagal KIWI GRIP.Ta računaj da bo treba kako okno pretesnit in podobne zadeve.Vso srečo pri nakupu,če boš pa rabil kake materiale ali nasvete okoli obnove se pa tud i lahko slišimo ali pa tu kaj napišemo,morda kak nasvet še komu pomaga.LP Iztok
Hvala za odgovora. Barka je iz tistih let ko še niso šparali z materialom. Osnova je verjetno še trdna. Ima pa stara jadra, stare pripone, verjetno še originalne, motor je tudi prvi. Tako da caka da se jo nekdo loti obnavljat. Do zdaj so izgleda samo jadrali z njo. Ni videt nekih ulaganj s strani lastnikov. Bi si jo moral pred bajto pripeljat pa za kaksno leto rokave zavihat. Gledam še na Švedskem. Kak Maxi 77 bi se dal poceni po cesti pripeljat..
Tole če sam kaj nardiš bo pocen lušna barka pa pred nosom je
omas napisal/-a:.... Bi si jo moral pred bajto pripeljat pa za kaksno leto rokave zavihat. Gledam še na Švedskem. Kak Maxi 77 bi se dal poceni po cesti pripeljat..
Koliko pa misliš, da bi te koštal prevoz iz Švedske po cesti?
Naš član malik je je pripeljal maxi 77 iz švedske, mislim, da je bil prevoz nekje 2 jurja, je pa barka zelo dobro ohranjena.Leut napisal/-a:omas napisal/-a:.... Bi si jo moral pred bajto pripeljat pa za kaksno leto rokave zavihat. Gledam še na Švedskem. Kak Maxi 77 bi se dal poceni po cesti pripeljat..
Leut napisal/-a:omas napisal/-a:.... Bi si jo moral pred bajto pripeljat pa za kaksno leto rokave zavihat. Gledam še na Švedskem. Kak Maxi 77 bi se dal poceni po cesti pripeljat..
Naši prevozniki hocejo od 2,5 do 3 jurje. Imam pa enega Makedonca, ki mi jo pripelje za 1900€. Jih je ze nekaj na Ohrid pripeljal..
- 1stofficer
- Admiral
2k iz Svedske je dobra cena. Za manj bos tezko dobil..
omas napisal/-a:Leut napisal/-a:omas napisal/-a:.... Bi si jo moral pred bajto pripeljat pa za kaksno leto rokave zavihat. Gledam še na Švedskem. Kak Maxi 77 bi se dal poceni po cesti pripeljat..
Naši prevozniki hocejo od 2,5 do 3 jurje. Imam pa enega Makedonca, ki mi jo pripelje za 1900€. Jih je ze nekaj na Ohrid pripeljal..
Ne vem no, pred kakšnim tednom sem skušal dobiti veno za prevoz barke s severa Nemčije; 4000 eur.
Ne gre, da se ne vprašam zakaj takšne razlike v ceni?
moščenice napisal/-a:omas napisal/-a:Leut napisal/-a:Koliko pa misliš, da bi te koštal prevoz iz Švedske po cesti?
Ne vem no, pred kakšnim tednom sem skušal dobiti veno za prevoz barke s severa Nemčije; 4000 eur.
Ne gre, da se ne vprašam zakaj takšne razlike v ceni?
So tudi prevozniki v eno smer, da ne gredo prazni nazaj je pač cena ugodna.
Mogoce je taksna cena za sirso od 2.5m.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost