S čim se pere jadra?
Ne mislim splakovanje soli ampak pranje umazanije. Ne vem sicer od česa, ampak jadra posneja malo rjavkasta. S čim bi jih spral, da bi bila vsaj malo bolj bela? Ali pa je 'umazan' izgled preprosto posledica UV žarkov in vremena...?
Pranje jader
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
- 1stofficer
- Admiral
Re: Pranje jader
En določen procent arekine se da in v kopel namoči jadra.Fajn je kaka čebrica za grozdje ker je velika.
- 1stofficer
- Admiral
polanc napisal/-a:En določen procent arekine se da in v kopel namoči jadra.Fajn je kaka čebrica za grozdje ker je velika.
Hm, OK hvala Polanc. Ključen podatek je, kok je ta % ? Enkrat sem namrec pral eno majico v raztopini arekine pa me ne rajs vprasat kaj je od nje ostalo
Al si imel premocno mesanico, al pa slabo kvaliteto majice 
Mislim da je NT enkrat pisal o tem,nisem pa siguren
Bil v Kamm-u v BTC in videl spodnje. Nisem pa probal.

- 1stofficer
- Admiral
Kul, hvala. Zdej sam še ne vem kje bom to pral. Na vrtu ne upam, da mi trave ne požge in zemlje kontaminira 
1stofficer napisal/-a:Kul, hvala. Zdej sam še ne vem kje bom to pral. Na vrtu ne upam, da mi trave ne požge in zemlje kontaminira
Pri sosedu..
avtošampon
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
polanc napisal/-a:Mislim da je NT enkrat pisal o tem,nisem pa siguren
Tukaj sem opisal... hiter postopek in nekaj vrstic nižje še tistega katerega se poslužujem sedaj saj za prvi postopek potrebuješ čista tla in veliko površino, česar pa sedaj nimam na voljo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti