Ob pogledu na temo "HIR 3" sem si rekel da bom tudi sam odprl temo o legendarni "Packi".
Za tiste ki ne vete je bil to eden izmed prvih resnih regatnikov pri nas, v roke ga je takratni Elan sponzoriral Dušanu Puhu, šlo pa je za malce dodelano Elan 43 in sicer Elan 43R.
Letos sem vso razpadajočo ugledal, vsaj mislim da je, v marini Jezera na Murteju, privezana na pomol pri dvigalu oziroma bencinski črpalki.
Barka je totalno zapuščena in zanemarjena, na hitro je videti, da je vhod odprt, glavno jadro sicer zloženo vendar se vidi da je raztrgano, krma obtolčena, nekaj vinčev manjka....
Ve kdo kaj se je dogajalo s to barko?
"Packa"
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
"Packa"
LP, Uroš.
Re: "Packa"
u-r-o-s napisal/-a:Ob pogledu na temo "HIR 3" sem si rekel da bom tudi sam odprl temo o legendarni "Packi".
Za tiste ki ne vete je bil to eden izmed prvih resnih regatnikov pri nas, v roke ga je takratni Elan sponzoriral Dušanu Puhu, šlo pa je za malce dodelano Elan 43 in sicer Elan 43R.
Je bila Packa tista jadrnica s katero je Puh osvojil svetovno prvenstvo v razredu 3/4 toncev? Sedaj ko razmišljam najbrž ne, ker je po spominu tisto bil Elan 31?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti