Motorsailer Multi 96
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Motorsailer Multi 96
Pozor! Čisto resen sestavek
Jadrnica (Motorsailer Multi 96), dolga 9,60 m, širina 3,25m, l.73, v zelo dobrem stanju, wc in hladilnik nova, inverter 12-24-220, solarni paneli, polnilec akomul., pomožni čoln nov, še zapakiran, Zodiac Cadet Fastroller, 5 jader, zunanje in notranje blazine, reg. za 9 oseb, 5 ležišč.
Motor Aifo Fiat 804, Diesel, 4-taktni, vgrajen, potreben servisa (preventivno).
Sidro 1 Bruce in 1 Danforth, Veriga 100 in 40 m, siderni vinč električen. Avtopilot Raymarine, sonar Hummimbird, gps Garmin S 76, vhf Marino navy, generator Yamaha, Navtek, charterplotter c-maps, sat. antena Lafayet.
Orodje Black-Decker,....
Varnostna oprema plovbo do 12 milj od obale
CENA: 10.000 Eurov z možnostjo nekaj barantanja
Barka se nahaja v Italiji, v vodi, na privezu, pripravljena za kakršnokoli preizkušnjo! Če bi koga resno zanimala mu bom posredoval tel. štev lastnika.
Pa ne me narobe razumet, le dobro želim potencialnemu kupcu.
LP
Jadrnica (Motorsailer Multi 96), dolga 9,60 m, širina 3,25m, l.73, v zelo dobrem stanju, wc in hladilnik nova, inverter 12-24-220, solarni paneli, polnilec akomul., pomožni čoln nov, še zapakiran, Zodiac Cadet Fastroller, 5 jader, zunanje in notranje blazine, reg. za 9 oseb, 5 ležišč.
Motor Aifo Fiat 804, Diesel, 4-taktni, vgrajen, potreben servisa (preventivno).
Sidro 1 Bruce in 1 Danforth, Veriga 100 in 40 m, siderni vinč električen. Avtopilot Raymarine, sonar Hummimbird, gps Garmin S 76, vhf Marino navy, generator Yamaha, Navtek, charterplotter c-maps, sat. antena Lafayet.
Orodje Black-Decker,....
Varnostna oprema plovbo do 12 milj od obale
CENA: 10.000 Eurov z možnostjo nekaj barantanja
Barka se nahaja v Italiji, v vodi, na privezu, pripravljena za kakršnokoli preizkušnjo! Če bi koga resno zanimala mu bom posredoval tel. štev lastnika.
Pa ne me narobe razumet, le dobro želim potencialnemu kupcu.
LP
vali
Mat2000 napisal/-a:Komu to želiš dobro?
Jadrnica je letnik 1973.
Glede na zajedljivost, želim dobro vsem tistim, ki vedo, da so barke v tej kategoriji, te starosti, običajno bistveno manj opremljene, cenovno vsaj 30, 40 (ali več) procentov višje. Če si poklikal link, si lahko ugotovil tudi prijeten izgled plovila. Sicer pa, roko na srce, barke nisem videl v živo, kje šele da bi jo preizkusil! Bom pa z veseljem raziskal vse tiste ponudbe, ki bodo ugodnejše in s katerimi me boš, v kar sem skoraj prepričan, "zasul". Pa brez zamere!
p.s.: verjel ali ne, prodajalca ne poznam osebno Kar se pa letnika tiče, sem videl in tudi vozil barke, precej starejše od l. 73, pa so navkljub temu, name naredile zelo dober vtis
vali
V Italiji je priporočljiv nakup plovil le preko znanih agencij ali brokerjev, v privat oglasih se skriva mnogo prevarantov, kateri z zelo nizko ceno privabijo veliko potencialnih kupcev, sledi pa prevara takšna in drugačna, kasneje se nimaš komu pritožiti, saj veste v oglas se lahko napiše marsikaj,
sicer ne trdim za zgoraj navedeni oglas, da je res tako, priporočati nekaj kar ne vidiš in na kar se ne spoznaš je malo smešno, navedeno plovilo je predvsem občutljivo na osmozo in recimo če jo ima je vredno mnogo manj od navedenega, zakaj sem rekel, da je dobro kupiti od registriranega posrednika?, imaš vsaj koga prijeti za besedo
sicer ne trdim za zgoraj navedeni oglas, da je res tako, priporočati nekaj kar ne vidiš in na kar se ne spoznaš je malo smešno, navedeno plovilo je predvsem občutljivo na osmozo in recimo če jo ima je vredno mnogo manj od navedenega, zakaj sem rekel, da je dobro kupiti od registriranega posrednika?, imaš vsaj koga prijeti za besedo
Dobronamerno
adrian napisal/-a:V Italiji je priporočljiv nakup plovil le preko znanih agencij ali brokerjev, v privat oglasih se skriva mnogo prevarantov, kateri z zelo nizko ceno privabijo veliko potencialnih kupcev, sledi pa prevara takšna in drugačna, kasneje se nimaš komu pritožiti, saj veste v oglas se lahko napiše marsikaj,
Hvala za, tako vsaj verjamem, dobronamerno pisanje. Nočem, da bi me kdo narobe razumel, še manj pa tolmačil! Verjetno se strinjamo, da je omenjeno plovilo, vkolikor je "zdravo" in vkolikor dodatna oprema deluje, krepko pod tržno ceno.Prodajalec je zapisal, da je vse v najlepšem redu. V to se bo moral pač prepričati kupec sam. Nepoštenih prodajalcev, posrednikov, trgovcev,....ali kako si pač pravijo, je povsod po svetu ogromno. Pri rabljenih dobrinah se je, tudi pri nas, ustalila praksa klavzule "videno-kupljeno", ki ti kot kupcu daje možnost "obrisanja pod nosom". Sam se bom, navkljub temu, čez vikend napotil v Italijo, ogledat si Nelson 46-ATLANTIK II, na suhem vezu, menda brezhiben, za 32.000 Eurov. Sumljivo poceni, mar ne! Obstaja pa tudi možnost nujne prodaje zaradi družinskega bankrota. Kakorkoli, prav mudilo se mi ne bo rešiti se vsebine žepa. Temeljito si bom ogledal, izprobal, zahteval 3-4 dnevno plovbo, ...itd. in če bo vse OK, vas bom, v tej debati sodelujoče, povbil koncem avgusta na en krog.
LP
vali
želim ti srečno roko, vsekakor bi bilo zanimivo slišati tvojo izkušnjo, preveri tudi dokumente in lastnika, če kupuješ od privatnika je dobro overiti kupoprodajno pogodbo pri njihovem notarju, čeprav tam niso poceni, navedeno mora biti tudi to, da je plovilo prosto vseh bremen,...kupnina preko banke, ne nosi gotovine, poznam kar nekaj ljudi, kateri so se pošteno nasankali,..... vzemi moj nasvet dobronamerno
Na vezi
adrian napisal/-a:želim ti srečno roko, vsekakor bi bilo zanimivo slišati tvojo izkušnjo, preveri tudi dokumente in lastnika, če kupuješ od privatnika je dobro overiti kupoprodajno pogodbo pri njihovem notarju, čeprav tam niso poceni, navedeno mora biti tudi to, da je plovilo prosto vseh bremen,...kupnina preko banke, ne nosi gotovine, poznam kar nekaj ljudi, kateri so se pošteno nasankali,..... vzemi moj nasvet dobronamerno
Iskrena hvala! Tako ali tako bom na e-mail zvezi, saj jo redno uporabljam preko mob.tel.
LP
vali
Lepa, lepa. Ima vse živo.
Za barko 14m dolžine in 1983 letnik je cena OK. "un problema alle fasce", v prevodu: motor ima problem na obročkih. Bo kdo drug povedal več o tem.
Za barko 14m dolžine in 1983 letnik je cena OK. "un problema alle fasce", v prevodu: motor ima problem na obročkih. Bo kdo drug povedal več o tem.
Hvala, ker si se oglasu. Sem videl v oglasu, da ima en od motorjev težavo na obročkih, vendar mi je lastnik telefonično zagotovil, da pokrije on popravilo. Bolj me skrbi "S" drive, ker nimam izkušenj, ga pa nehote primerjam z pogonom "Z" pri gliserjih, ki je ponavadi stroškovno problematičen. Opreme je pa toliko, da boli glava, razen razsoljevanja sploh ne vem če kaj manjka.
Šel bom pogledat tudi eno Bavario 42 Caribe, l. 87, ki se nahaja skoraj doma (Lignano Sabbiadoro), za 32.000 . Vprašal bi, če jo kdo pozna, če jo je kdo že videl,.... na slikah je lepa ko "slika". Če tu ne bo "kruha"si bom v Benetkah ogledal še en SLOOP iz jeklene pločevine (brez osmoze
), 12x3,96 m, l.98, yanmar 50 KS, dobro opremljena, možna plovba brez omejitev, oblikovno malo posebna, lepa barka z 12.000 kg izpodriva, cena 35.000 Eur
Lep vikend vsem skupaj, vam bom v poned., torek poročal.
Šel bom pogledat tudi eno Bavario 42 Caribe, l. 87, ki se nahaja skoraj doma (Lignano Sabbiadoro), za 32.000 . Vprašal bi, če jo kdo pozna, če jo je kdo že videl,.... na slikah je lepa ko "slika". Če tu ne bo "kruha"si bom v Benetkah ogledal še en SLOOP iz jeklene pločevine (brez osmoze
Lep vikend vsem skupaj, vam bom v poned., torek poročal.
vali
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov