Joubert!
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Joubert!
A mi zna kdo, kaj povedati o jadrnicah joubert?
kvaliteta jadrnic jubert
Glej plastika je vredu jaz imam izkušnje z 29 fitnim jubertom in poznam še dva lastnika teh plovil in nad plastiko se nihče ne pritožuje. 8m jubert jadrnice pa ne poznam.
Je pa zaradi svoje širine v notranjosti kar prostorna.
Glede plovnih lasnosti je tako regatnik ravno ni se pa vsekakor da jadrat.
Jaz imam privez v Malinski. Kaj je poceni pa je težko reč , ponavadi je tako, da če je nekaj cenejše ,potem dobiš manj "komforta".
Je pa zaradi svoje širine v notranjosti kar prostorna.
Glede plovnih lasnosti je tako regatnik ravno ni se pa vsekakor da jadrat.
Jaz imam privez v Malinski. Kaj je poceni pa je težko reč , ponavadi je tako, da če je nekaj cenejše ,potem dobiš manj "komforta".
Ja imam eno malo starejšo devet metrsko jadrnico, z privezom na Krku. Zato me zanimajo stvari o vzdrževanju jadrnic in podobno.
Sem parkrat prespal v malinski, mi je bilo vsec, samo braz wc in tusa je tezko. Sem bil vseeno ze zmenjen za privez, a sem dobil ugodnejso varijanto v Medulinu.
Na morju se mi nikamor ne mudi, zato iscem varno, prostorno barko. Regatniki me ne zanimajo. Bom malo prestudiral, potem se odlocim. Mika me tudi Elan 707. Hvala.
Na morju se mi nikamor ne mudi, zato iscem varno, prostorno barko. Regatniki me ne zanimajo. Bom malo prestudiral, potem se odlocim. Mika me tudi Elan 707. Hvala.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti