držalo za sedlo klop (gumenjak)
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
držalo za sedlo klop (gumenjak)
ali je že kdo od vas kje kupoval držalo za klop katero se prilepi na stranico gumenjaka ter se vanj potem vtakne ali z vrvico zaveže sedež? tako mislim da ima maestral narejeno.
v navtoka sport imajo vendar se mi zdi nekoliko predrago 70eur+poštnina
lepo prosim za pomoč
v navtoka sport imajo vendar se mi zdi nekoliko predrago 70eur+poštnina
lepo prosim za pomoč
Pozdravljeni.
Si bom kar tole izposodil. Zanima me če obstaja tole.
Na gumenjaku imam glavni sedež. Ta sedež je sestavljen iz sedala in naslonjala. Naslonjalo je pritrjeno na sedalo preko L-konzole ki se pregiba tako da lahko sedež položim. Zanima me če lahko dobim to L-konzolo tako, da bi jo lahko tako pregibnu da bi dobil naslonjalo vglih sz sedalom in bi dobil kot neko vrsto "pojstle"
Sedanja konzola se mi pregiba samo v eno smer in sicer tako da se pregibne naprej proti volanu, jaz bi pa rad da gre tudi nazaj proti motorju.
Madona sem zakompliciral. U glavnem iščem to L-konzolo ki se lahko pregiba v več smeri.
Hvala
Si bom kar tole izposodil. Zanima me če obstaja tole.
Na gumenjaku imam glavni sedež. Ta sedež je sestavljen iz sedala in naslonjala. Naslonjalo je pritrjeno na sedalo preko L-konzole ki se pregiba tako da lahko sedež položim. Zanima me če lahko dobim to L-konzolo tako, da bi jo lahko tako pregibnu da bi dobil naslonjalo vglih sz sedalom in bi dobil kot neko vrsto "pojstle"
Sedanja konzola se mi pregiba samo v eno smer in sicer tako da se pregibne naprej proti volanu, jaz bi pa rad da gre tudi nazaj proti motorju.
Madona sem zakompliciral. U glavnem iščem to L-konzolo ki se lahko pregiba v več smeri.
Hvala
bluesky napisal/-a:Jaz sem obstoječe L profile predelal tako, da so sedaj gibljivi v obe smeri. Cena cca 20€. Profila sem najprej porezal tako, da ju lahko prepognem tudi v drugo smer, nato izvrtal luknjo, zašvasal matico in kupil vijak s plastično glavo s katero fiksiram profil za sedeč položaj.
Madonca, jz bom tudi!
Nič sam ne pomislim
Hvala!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta