Ves ponosen, da sem na bolhi staknil GPS za 30 eur, ugotovim z dolgim nosom, da navtičih kart ni mogoče dobiti, ne po legalni, niti po piratski poti...
Gre za starejši model Magellan Meridian Platinum, navtične karte naj bi se prenesle na GPS preko Mapsend Bleunav programa.
Vendar pa potrebno imeti tudi posebno Bleunav SD kartico.
Ali ima kdo kaj podobnega doma?
Lp
Magellan Meridian navtične karte
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
To tudi mene zanima, če ima kdo Magellan Bluenav Europe CD. S kodo.
Se mi doma valja že ohoho let Meridian Marine, pa je še danes pojem prilagodljivosti. Najnovejši Garmini se lahko skrijejo. Si res lahko prilagodil zaslon, da ti je prikazoval toliko in le tiste informacije v formatu in v velikosti, kot si sam želel.
Še nasvet za vse uporabnike: pomorske karte so uporabne le na nastavitvi detajlev na "Highest". V nasprotnem primeru boste dobili pravilen coastline le pri zoomu 700m ali več, kar pa je neuporabno. Pri manjšem zoomu pa zaradi aproksimacije obale nevarno.
A.
Se mi doma valja že ohoho let Meridian Marine, pa je še danes pojem prilagodljivosti. Najnovejši Garmini se lahko skrijejo. Si res lahko prilagodil zaslon, da ti je prikazoval toliko in le tiste informacije v formatu in v velikosti, kot si sam želel.
Še nasvet za vse uporabnike: pomorske karte so uporabne le na nastavitvi detajlev na "Highest". V nasprotnem primeru boste dobili pravilen coastline le pri zoomu 700m ali več, kar pa je neuporabno. Pri manjšem zoomu pa zaradi aproksimacije obale nevarno.
A.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost