Varovanje plovila
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
al
-
al
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Riot88 napisal/-a:Pa je mogoče že kdo pomislil na vgradnjo alarmnega sistema vezanega na varnostno službo?Oziroma ob spožitvi SMS sporočilo ali klic na mobilca lastnika.
Ja tukaj lahko recimo zelo ugodno skleneš pogobdo z Varnostjo Maribor in ti ob alarmu gredo pogledat recimo na KRK, koliko so to ukradli.. ali pa če so sploh kaj pustili....
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
- DR.E
- Admiral
- Kontakt:
Tukaj Vam pa lahko ponudim naslednje:
- mini računalo
- senzor vode
- senzor lokacije
- senzor temprature, česar koli pač želite (motorja, zraka, vode, hladilne tekočine...)
- IR senzor gibanja
- Kamera prožena preko IR senzorja
- kontrola napetosti akujev
- vklopi naprav iz naslovnjača ali kavarne
Vse to in še kaj... preko wi-fi-ja, mobilnega interneta.... itd....
pa vse dobiš domov na email ali pametni telefon....
Evo...
- mini računalo
- senzor vode
- senzor lokacije
- senzor temprature, česar koli pač želite (motorja, zraka, vode, hladilne tekočine...)
- IR senzor gibanja
- Kamera prožena preko IR senzorja
- kontrola napetosti akujev
- vklopi naprav iz naslovnjača ali kavarne
Vse to in še kaj... preko wi-fi-ja, mobilnega interneta.... itd....
pa vse dobiš domov na email ali pametni telefon....
Evo...
- DR.E
- Admiral
- Kontakt:
evo ti slikico... brezvezna zadeva ampak včasih pa pogledam...
Tukaj pa je link za veliko: http://www.geotermal.si/beneteau/snapshot.jpg
Tukaj pa je link za veliko: http://www.geotermal.si/beneteau/snapshot.jpg
DR.E napisal/-a:Riot88 napisal/-a:Pa je mogoče že kdo pomislil na vgradnjo alarmnega sistema vezanega na varnostno službo?Oziroma ob spožitvi SMS sporočilo ali klic na mobilca lastnika.
Ja tukaj lahko recimo zelo ugodno skleneš pogobdo z Varnostjo Maribor in ti ob alarmu gredo pogledat recimo na KRK, koliko so to ukradli.. ali pa če so sploh kaj pustili....
A Hrvati ne poznajo varnostnih služb?Sokol Marić, KLEMM.....
Že pri nas so cene storitev smešne, pri sosedih še bolj.
Lp
- DR.E
- Admiral
- Kontakt:
A veš da jih poznajo, samo me zanima kaj bi varnostnik naredil v takem primeru?
Meni gre prevsem za to, da vidim ali se vklopi bilge pumpa in stanje napetosti na akujih... vse ostalo pa je bolj kot ne brez veze, ker ne moreš od doma kaj dosti naredit.
Zadeva Boatguard pa se mi zdi premalo dodelana in neizpeljana, v bistvu gre za lepo oblikovano aplikacijo, ki pa služi predvsem temu, da se malo rešiš denarja. Manjka jim inovativnosti in vpogleda v zahteve kupca...
Če pa omenim še kontaktno osebo g.Dudiča, ki sem mu pisal v zvezi z aplikacijo pa lahko rečem, da je vprašanje uspeha še zmanjšano... na vsa moja vprašanja mi je odpisal naj mu pišem ali ga pokličem... ni tistega kickstarta, da bi zagrabil kupca... in ga popeljal v nakup.
Meni gre prevsem za to, da vidim ali se vklopi bilge pumpa in stanje napetosti na akujih... vse ostalo pa je bolj kot ne brez veze, ker ne moreš od doma kaj dosti naredit.
Zadeva Boatguard pa se mi zdi premalo dodelana in neizpeljana, v bistvu gre za lepo oblikovano aplikacijo, ki pa služi predvsem temu, da se malo rešiš denarja. Manjka jim inovativnosti in vpogleda v zahteve kupca...
Če pa omenim še kontaktno osebo g.Dudiča, ki sem mu pisal v zvezi z aplikacijo pa lahko rečem, da je vprašanje uspeha še zmanjšano... na vsa moja vprašanja mi je odpisal naj mu pišem ali ga pokličem... ni tistega kickstarta, da bi zagrabil kupca... in ga popeljal v nakup.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov