Ojla,
Ima kdo kakšen predlog, kje je najbolje kupiti kakšno ponjavo za senco. Rabil bi skupaj z ogrodjem. Nekaj sem že gledal v Kamm, samo so vse variante tipske in mi ne pašejo popolnoma. Obstaja kdo, ki dela tende in ogrodja po meri? To bi bila verjetno najboljša rešitev?
LP, Janez
Ponjava za senco
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Po meri dela tudi Bojana Sodja s.p., nahaja pa se na gorenjskem koncu pri Žirovnici (blizu Jesenic). GSM:041 / 431 357
Druga varianta je GTK d.o.o. v Ljubljani tel: 01 / 561 34 25
V Izoli je GP tapetništvo d.o.o. tel: 05 / 641 71 97
Poskusi še v Lotos marin na Zaloški v Ljubljani. Mogoče dobiš kaj boljšega.
Nekje v malih možganih mi odmeva tudi ena firma, ki je nekje v okolici Vrtojbe ali Renč na primorskem. Spomnim se, da delajo tende, imena pa ne vem. Mogoče ve kdo drug?
LP
Druga varianta je GTK d.o.o. v Ljubljani tel: 01 / 561 34 25
V Izoli je GP tapetništvo d.o.o. tel: 05 / 641 71 97
Poskusi še v Lotos marin na Zaloški v Ljubljani. Mogoče dobiš kaj boljšega.
Nekje v malih možganih mi odmeva tudi ena firma, ki je nekje v okolici Vrtojbe ali Renč na primorskem. Spomnim se, da delajo tende, imena pa ne vem. Mogoče ve kdo drug?
LP
Ja drži. Tisto iz malih možganov bo verjetno Madiks iz Mirna pri Novi gorici. Njihov Web je www.madiks.si
Pozdravljeni !
Javor68 ali si izpeljal zastavljeni projek - senca na čolnu? Tudi sam iščem rešitev za dobro senco pred vročim poletnim soncem v slabem vremenu pa bi rad ponjavi spremenil namen in jo uporabil kot zaščito pred dežjem.Zanima me ali si našel rešitev pri katerem od zgoraj naštetih izvajalcev? Kako je z ceno?
l.p.
Javor68 ali si izpeljal zastavljeni projek - senca na čolnu? Tudi sam iščem rešitev za dobro senco pred vročim poletnim soncem v slabem vremenu pa bi rad ponjavi spremenil namen in jo uporabil kot zaščito pred dežjem.Zanima me ali si našel rešitev pri katerem od zgoraj naštetih izvajalcev? Kako je z ceno?
l.p.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost