Tako jaz vidim......................
Če me pa prepričate,da stara 4-ka k stoji 3 tedne pol kresne v prvo al pa vsaj v tatretje,jo bom pa kar vzel.Namreč jo dobim zastojn.
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
vedno odklopim benzin da vse pokuri in nič ne ostane notri. in ko pridem mi vžge v prvo skoraj vedno, če ne verjameš vabljen da se prepričaš na lastne očiprimusr napisal/-a:snake napisal/-a:Da nebomo preveč komplicirali. Vsi vemo,da v 2t motorju benzin shlapi olje se sesede in noče vžgat. Takih komplikacij na 4t ni.Tako da.........
Zato pa 2T pred ugašanjem dovod goriva zapremo in izgori tudi olje v vplinjaču.
jonyyy napisal/-a:vedno odklopim benzin da vse pokuri in nič ne ostane notri. in ko pridem mi vžge v prvo skoraj vedno, če ne verjameš vabljen da se prepričaš na lastne očiprimusr napisal/-a:snake napisal/-a:Da nebomo preveč komplicirali. Vsi vemo,da v 2t motorju benzin shlapi olje se sesede in noče vžgat. Takih komplikacij na 4t ni.Tako da.........
snake napisal/-a:jonyyy napisal/-a:vedno odklopim benzin da vse pokuri in nič ne ostane notri. in ko pridem mi vžge v prvo skoraj vedno, če ne verjameš vabljen da se prepričaš na lastne očiprimusr napisal/-a:snake napisal/-a:Da nebomo preveč komplicirali. Vsi vemo,da v 2t motorju benzin shlapi olje se sesede in noče vžgat. Takih komplikacij na 4t ni.Tako da.........
Seveda,da vem da je obvezno porabit vse gorivo iz karboratorja...................samo..............ali ni to tečno. Tako kot je omenil naslednji post.
No,saj počasi me boste še prepričal da vzamem tisto 4-ko in se zajebavam z njo.
Bom pa še kar malo počakal z nabavo (gumice in motorja)sezona se končuje in cene se nižajo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti