Paco napisal/-a:racOOn
sila nevljuden odgovor na popolnoma pošteno navedbo problema.
WTF
Probaj tak pristop pri NT, ko ti bo kaj povedal , me zanima kako dolgo bo trajal dialog...in še toliko da veš, ta problem sem reševal še predenj si ti motor gledal za kupit ...tudi skupaj z NT.
Glej, Paco... Moj odgovor ni bil niti malo namen biti nevljuden. Očitno me ne poznaš tako dobro, da bi vedel, kakšen karakter sem.
Napisal si mi, zakaj sem kupil motor, če si nisem prej uredil napajanja. ???? Kje si tukaj navedel problem? Jaz ga ne vidim, pri tebi pa očitno je. Tudi jaz bi lahko smatral to vprašanje, kot nevljudno.
Po vseh ogledanih forumih in prebranih postih, do ogledanih filmov montaže in skrbi za napajanje tega motorja, jaz nisem ugotovil nobene ovire, da si ga ne bi kupil... Zaradi kakšne ovire si ga ti nisi nabavil, ne vem. Tudi pri meni je bil ta motor že dlje časa želja, mokre sanje,... Recimo tri, prej štiri leta si ga želim... Tudi na sejmu v Italiji, ki smo ga predlani obiskali s prijatelji, člani tega in drugega foruma, sem si ga ogledoval... Nekateri od teh prijateljev so si ga že zdavnaj kupili in ga tudi uporabljajo... Nisem šel kar v trgovino in si ga kupil, ker sem si ga preko noči zaželel...
Povej nam, prosim, da bomo vedeli, kaj te je zaustavilo pri nabavi. Ne pa da me najprej sprašuješ, kako bom to napajal, v naslednjem postu, pa zakaj sem si sploh kupil motor, če nisem rešil napajanja. ???? Ne razumem ljudi, ki nekaj komentirajo, ne podajo pa ključnih argumentov... Ti si veliko vedel že prej, pa tega sploh omenil nisi...
Če nekateri na svojih čolnih poganjajo vse živo od zamrzovalnikov naprej, potem jaz ne vidim problema, da bi, tudi če bi bilo potrebno, vsak dan filal baterijo s klasičnim omrežnim polnilcem za akumulatorje, da zadostim max 2-3 urni uporabi tega motorja na dan ... Meni to ne predstavlja problem, če ni druge rešitve...
Z Iztokom pa sva drugače zelo dobra prijatelja in mi nikoli ne bi zameril nobenega mojega odgovora na njegovo vprašanje. Upam tudi trditi, da mi nikoli ne bi rekel, zakaj sem si kupil ta motor, če nimam urejenega napajanja, ampak bi mi pomagal problem rešiti... (kar bo na koncu tako ali drugače tudi moral

)
Paco, vprašaj druge, ki ta motor že dlje časa uporabljajo, kako so rešili zadevo z napajanjem, če je to pri tebi problem. Mogoče si premisliš.
Če sem te z odgovorom prizadel, se ti iskreno opravičujem, ker to nikakor ni bil moj namen...