Ja seveda je razlika. Za 405€, kot stane tista navtika navigacija se jaz raje odlocim za Taba, to je 100%. Hec je v tem, da identicno(kitajsko) tablico dobis za slabih 200€+20€ za navionics. Torej ce vse sestejes je 220€, kar pa je obcutno ceneje od 405€.
Pred casom sem imel eno kitajsko tablico na uporabi nekaj dni... SKRET! Zato sem bil apriorij proti. Danes sem bil pri kolegu od katerega sem racunal, da bi zrihtal robo poceni. S tem se ne ukvarja vec, mi je pa pokazal tablico, ki je v uporabi vsak dan ze 14 mesecev pri njegovi hcerki. Zadeva dela hitreje, kot moj mini Lenovo! Nabavna cena pred enim letom tiste tablice pa je bila naravnost hecna!
Jaz osebno sem se odlocil, da bom vzel kitajsko tablico, ker imam open coln jo bo tako manjsa skoda, ce jo bo zalilo...
Vzel bom verjetno 10", kini nic drazja od 7"...
Najvecji problem kitajskih tablic pa je ta, da ima vse vgrajeno : od gps do BT, ponavadi necesa ni
Cena tablice z GPS, torej, da ne mores telefonirati ima pa 3G brez BZ je pa os 120€ naprej!. Problem je, da še telefonira in da ima BT

če ima vse pa je 200€+
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!