mato napisal/-a:tomaz_slo napisal/-a:omas napisal/-a:Samo 50w celica bo. Ja mala barka.
Pri malih motornih plovilih nima smisla pretiravat z velikostjo sončne celice. Se pa splača vgradit kvalitetno.
Sam imam kombinacijo sončna celica 55W Solara (Siemens), navaden hermetično zaprt PWM regulator EPSolar PWM LS1024EPD, 120Ah servisna baterija in motorna backup 55Ah. Ob glisiranju pol ure vsak dan ali 1 uro vsake dva dni ob normalnih sončnih poletnih dnevih nimam nobenih težav. Servisna baterija se mi ne sprazni do te mere, da bi za štart moral uporabiti motorno. Hladilnik je vedno mrzel: 8 stopinj C.
Servisna baterija je TAB Ocean Twin, stara 6 let in še ni izgubila veliko na kapaciteti, kar pomeni da še ni imela veliko globokih praznjenj.
Računica:
v pol ure glisiranja dobim 15Ah, prav tako v sončnem dnevu dobim 15Ah iz celice. Kompresor v hladilniku 50W obratuje približno 1/3 časa, kar znese 35Ah, ostala poraba je v mirujočem stanju minimalna - mogoče 10Ah dnevno.
No pa imaš negativno bilanco;
15Ah + 15Ah - 35Ah -10Ah =
-15Ah. na dolgi rok se tole ne izide

Zato pa je servisna baterija z določeno kapaciteto, da se izide. Za 14 dni se mi je še vsakič izšlo. Če se ne bi, potem zaganjač ne bi obrnil in hladilnik ne bi bil mrzel. Bi rekel, da imam kar uravnoteženo bilanco. Zgornje številke so ocena. Dokler vse špila, nimam potrebe po Battery monitorju. Da povzamem: ni mi potrebno prilagajati plovbe ali biti žejen oziroma lačen zaradi težav z električno energijo.
Še nekaj morda ne tako samoumevnih nasvetov za učinkovito rabo energije:
- Hladilnik naj bo nastavljen na temperaturo kot jo potrebujete.
- Hladilnik do konca napolnite pred izplutjem in ne potem ko se ustavite.
- Okoli hladilnika naj bo dovolj prostora za pretok zraka.
- Sidrno luč na žarilno nitjo zamenjajte z LED.
- Zjutraj obrišite roso s sončne celice.