Stekleni kozarci na barki?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Stekleni kozarci na barki?
Pred kratkim sem za na barko nabavil lepe steklene posodice ... in seveda ni trajalo dolgo, da se je ena razbila in kako drobno črepinjo najdem še tudi po temeljitem čiščenju. Vse bolj se mi dozdeva, da steklo preprosto ni za na barko, tudi če gre za kozarce, ki se uporabljajo zgolj občasno (kak konjak zvečer, penina etc.).
Kaj uporabljate drugi - plastiko ali vztrajate pri steklu?
Če kdo ve za kake marine-glass kozarce, ki so kaj trdnejši, pa se priporočam.
Kaj uporabljate drugi - plastiko ali vztrajate pri steklu?
Če kdo ve za kake marine-glass kozarce, ki so kaj trdnejši, pa se priporočam.
Polikarbonat - nekaj takšnega http://www.mixi-caravaning.si/katalog/i ... cat_id=327
-
al
Steklo!
Klinc gleda tiste spraskane kozarce iz plastike. Tudi melamina sem se počasi naveličal in bom zamenjal s keramiko.
Poizkusi kupiti kozarce v kaki veleprodaji za lokale (Alpeks, Fiduccia). Jaz imam recimo tiste za sok (cca 3dcl) malo močnejše in ker ogromno polivam in se mi dogaja, da mi pade na tla, so ti kar primerni.
In seveda lepe bučke s peclji za vino (tolk še ne kompliciram, da bi imel za rdeče in belo posebej). Pa seveda za ta kratke. Tud stekleno!
Za kako raketo očarat rabim še kozarce za penino!
Bučke počivajo v original škatli, ostali pa v omarci. Kak servet vmes, če že razbija barko, da ne žvenketajo ves čas.
Na zdravje!
Klinc gleda tiste spraskane kozarce iz plastike. Tudi melamina sem se počasi naveličal in bom zamenjal s keramiko.
Poizkusi kupiti kozarce v kaki veleprodaji za lokale (Alpeks, Fiduccia). Jaz imam recimo tiste za sok (cca 3dcl) malo močnejše in ker ogromno polivam in se mi dogaja, da mi pade na tla, so ti kar primerni.
In seveda lepe bučke s peclji za vino (tolk še ne kompliciram, da bi imel za rdeče in belo posebej). Pa seveda za ta kratke. Tud stekleno!
Za kako raketo očarat rabim še kozarce za penino!
Bučke počivajo v original škatli, ostali pa v omarci. Kak servet vmes, če že razbija barko, da ne žvenketajo ves čas.
Na zdravje!
al napisal/-a:Poizkusi kupiti kozarce v kaki veleprodaji za lokale (Alpeks, Fiduccia)
Da ne boste delali reklame samo za našo konkurenco... tudi mi prodajamo gostinske kozarce
Tile so recimo še posebej primerni, ker so iz kaljenega stekla in se zlepa ne razbijejo (prav te mi uvažamo in sem jih lastnoročno za probo z vso silo metal ob tla, pa se niso razbili):

-
al
-
al
Upam da admin ne bo jezen
: Euronova http://www.euronova.si poišči poslovalnico, ki ti je najbližja. Pa povej da te pošilja Brane in boš dobil poseben morjeplovski popust
P.S. Kozarci se imenujejo Casablanca
brane40 napisal/-a:Upam da admin ne bo jezen: Euronova http://www.euronova.si poišči poslovalnico, ki ti je najbližja. Pa povej da te pošilja Brane in boš dobil poseben morjeplovski popust
Brane! Za vsako ruto Mike naredi preko 100 majic. Da bi pa kdo prebral, kaj mu na hrbtu pise, pa ne.
Zdej pa tud sam pridem k teb. Ce ze druzga ne, bom vzel neke Kitajske, poceni za v kot metat ob balkanski muziki.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov