Navman globinomer

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

marpa
Naddesetnik

Navman globinomer

OdgovorNapisal/-a marpa » Ne Jun 02, 2013 11:31

Pozdravljeni.

Na svojem plovilu imam vgrajen Navman 4150SX globinomer. Problem je ker se je sonda odlepila/odlomila od plastičnega nosilčka in zadeva ne kaže prave globine. Poskušal sem že več varjant pritrditve a ne pomaga. Poskušal bom zalepiti skupaj in bomo vidli, če bo stvar kaj bolje delala.

Zanima me če mi zna kdo povedat, kje se da dobit samo posebej sondo, brez da bi kupoval celotnega novega globinomera. A prodaja kdo v sloveniji NAVMAN?

Hvala.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

Re: Navman globinomer

OdgovorNapisal/-a MareC » Ne Jun 02, 2013 15:04

marpa napisal/-a:Pozdravljeni.

Na svojem plovilu imam vgrajen Navman 4150SX globinomer. Problem je ker se je sonda odlepila/odlomila od plastičnega nosilčka in zadeva ne kaže prave globine. Poskušal sem že več varjant pritrditve a ne pomaga. Poskušal bom zalepiti skupaj in bomo vidli, če bo stvar kaj bolje delala.

Zanima me če mi zna kdo povedat, kje se da dobit samo posebej sondo, brez da bi kupoval celotnega novega globinomera. A prodaja kdo v sloveniji NAVMAN?

Hvala.

www.luxurymarine.si

imam nosilec če rabiš
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Ne Jun 02, 2013 15:18

sonda zna koštat 80 % kompleta,tko da je bolje morda kupit vse novo
Uporabniški avatar
Stal
Kapitan
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Navman globinomer

OdgovorNapisal/-a Stal » Sr Jun 05, 2013 22:56

marpa napisal/-a:A prodaja kdo v sloveniji NAVMAN?

Hvala.

Navmana ne prodaja nihče, ker več ne obstaja. Vse kar je na trgu so stare zaloge, ki so ostale neprodane že pred leti.
Prvi uvozniki za Navman v Slo smo bili mi (Stal elektronik), drugi je bil Harpoon in nato je prevzel Meridian Projekt.
Bom pogledal, če je še kaj ostalo. Če je ponudim po sindikalni ceni.

Lp
M.
Najboljši na krovu

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti