Prikolica prodajalec

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

JAGUAR 480
Poročnik bojne ladje

Prikolica prodajalec

OdgovorNapisal/-a JAGUAR 480 » Ne Jun 08, 2014 12:03

Ekipa lep pozdrav vsem.
Imam en problemček...kaj kdo ve ime kakega prodajalca prikolic Satellite v Sloveniji? Ata google mi da samo satelite in planete...o prodajalcu pa nič. Kdo je proizvajalec oz. iz kje izvira proizvajalec Satellite prikolic?
Najlepša hvala za pomoč in LP, A.
VODA IN OGENJ NE GRESTA SKUPAJ!
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Ne Jun 08, 2014 15:18

http://www.rsa-fr.fr/RSA_Italia/Rimorch ... TALOGO.htm

drugače Francozi, v ITA je zastopnik in prodajalec ta, ki sem ga prilimal zgoraj
v SLO se je nekaj mučil TIKOMAR samo ne vem kako je s cenami, nazadnje je imel proti ITA kar hude :(

tudi prehomologacija iz 1800-1500kg je direktno v ITA stala 38€ pri SLO zastopniku pa prijateljskih 280€ ???
s tem, da so mi iz ITA poslali novo tablico, papirje in pripravo za vpis v treh delovnih dnevih :)
Uporabniški avatar
goahead
Admiral

OdgovorNapisal/-a goahead » Ne Jun 08, 2014 20:51

MareC napisal/-a:http://www.rsa-fr.fr/RSA_Italia/Rimorchi_SATELLITE/Porta-barca_DOC/CATALOGO.htm

drugače Francozi, v ITA je zastopnik in prodajalec ta, ki sem ga prilimal zgoraj
v SLO se je nekaj mučil TIKOMAR samo ne vem kako je s cenami, nazadnje je imel proti ITA kar hude :(

tudi prehomologacija iz 1800-1500kg je direktno v ITA stala 38€ pri SLO zastopniku pa prijateljskih 280€ ???
s tem, da so mi iz ITA poslali novo tablico, papirje in pripravo za vpis v treh delovnih dnevih :)

popolnoma enaka zgodba je bila pri meni.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti