Boat wrap
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
Zanimivo!
A poveš še kako zadevo vzdržuješ? Razna poliranja, pranja s šamponi, itd... odpade - ali je treba vseeno kaj?
Kaj pa pod bokobrani... v marinah se kar nadrgnejo in meni na boku ostajajo grde - lepljivo-svinjske sledi iz mešanice umazanije in plastike bokobranov... kaj je s tem?
Kaj pa če kje obdrgneš... se da popraviti?
A poveš še kako zadevo vzdržuješ? Razna poliranja, pranja s šamponi, itd... odpade - ali je treba vseeno kaj?
Kaj pa pod bokobrani... v marinah se kar nadrgnejo in meni na boku ostajajo grde - lepljivo-svinjske sledi iz mešanice umazanije in plastike bokobranov... kaj je s tem?
Rok-11 napisal/-a:Zanimivo!
Moja barka je temno modra ( nikoli več ) in me je srce bolelo ko je začela bledeti od vseh teh vplivov. Perem normalno s šamponi, se pa tudi malo pozna od bokobranov. Sploh na eni strani imam takšno lepljivo zadevo.
Se pa da izrezat komad te folije in jo nadomestiti z drugim, novim. Tega še nisem naredil, mogoče bom letos. Sem pa pri njih v Opatiji videl barko ki so jo že večkrat zaflikali, vidi se čisto od blizu, z brazdalje 2 metrov pa nič več
- AtKo
- Kapitan korvete
- Kraj: Ljubljana-Opatija/Medveja
Sem se nerazumljivo izrazil, ampak ja 10 let naj bi bila proizvajalčeva garancija, da folija zdrži svoj namen - recimo, da se ne krči zaradi sonca, da ne zbledi, se odlepi itd.
Na svojem avtomobilu imam trenutno "3 letno" folijo, katera je že polepljena blizu 5 let in še vedno dobro drži. Tako da ta "letna" ocena garancije bi rekel, da je neka minimalna koliko zdrži oz. še več.
Na svojem avtomobilu imam trenutno "3 letno" folijo, katera je že polepljena blizu 5 let in še vedno dobro drži. Tako da ta "letna" ocena garancije bi rekel, da je neka minimalna koliko zdrži oz. še več.
Jaz imam ponudbo od enih iz Ankarana za 2.300 EUR + DDV za 40 feetov za material+delo. Včeraj sem poslal povpraševanje tudi tem v Opatiji pa bomo videli razliko.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov