LED luči
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
LED luči
zanima me, če je kdo že s to stvarjo delal
meni se zdi cena OK in izgled tudi, nimam pa pojma kako je to obstojno v vodi
hvala za odgovore
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?id=76496
meni se zdi cena OK in izgled tudi, nimam pa pojma kako je to obstojno v vodi
hvala za odgovore
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?id=76496
Enkrat sem delal enemu kolegu zadeva se je obnesla odlično deluje še dandanes preko 2 leti, edino kar me moti pri tem oglasu je cena ki je precej navita, za 35€ dobiš 4 dolžinske metre+ddv. Isto zadeo dajejo ljudje pod avtomobile. Jaz sem edino zadevo še dodatno zalepil saj tisti trak nebi zdržal 2uri glisiranja, edino na to bodi pozoren.
Prijatelj je del razvoja in proizvodnje v svoji uspešni firmi namenil LED tehnologiji. Razvili in izdelali so program osvetlitve v avtomobilski in hišni uporabi. Seveda je v programu tudi navtični resor. Ko bom imel nekaj več časa (po 15.11.) vam predstavim program, izdelke, cene, in tudi POPUSTE
Neučakani pa poiščite na www.strips.eu
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Jaz imam takšen LED trak na krmi že druge barke. zadeva zgleda kar v redu in v kombinaciji z LED lučmi v kokpitu in pod kuhinjskimi elementi v salonu.
Trak je dodatno fiksiran na vsakem koncu in privijačen, ter vse skupaj zakitano s Siko. Poraba elektrike je neznatna, svetilna moč dobra in barka postane zanimiva, vsaj zvečer, če že čez dan ni.
Zadeva je enostavna in si jo lahko vsak sam naredi, ko ima barko na suhem.
LP

Trak je dodatno fiksiran na vsakem koncu in privijačen, ter vse skupaj zakitano s Siko. Poraba elektrike je neznatna, svetilna moč dobra in barka postane zanimiva, vsaj zvečer, če že čez dan ni.
Zadeva je enostavna in si jo lahko vsak sam naredi, ko ima barko na suhem.
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
- Novinec
- Admiral
- Kontakt:
Matejc, jaz traka nimam v vodi ampak 10 cm nad vodo, je pa trak z LED diodami dejansko vodonepropusten, razen na koncu traka, kjer ga je potrebno zavarovati proti vdoru oz. stiku vode.
LP

LP
- Novinec
- Admiral
- Kontakt:
Takšna razsvetljava je bolj za lepši izgled barke v večernjem času. Res je, da takšna razsvetljava daje nekakšno gracioznost večji jahti.
Da bi pa s to razsvetlajvo svetil pri vožnji, ni govora. Je pa zanimivo, da ponoči v kakšnem zalivu kar mrgoli rib pod platformo. Ma na roke bi jih ven metal, če bi bil hiter.
LP

Da bi pa s to razsvetlajvo svetil pri vožnji, ni govora. Je pa zanimivo, da ponoči v kakšnem zalivu kar mrgoli rib pod platformo. Ma na roke bi jih ven metal, če bi bil hiter.
LP
Za vse, ki jih take stvari profesionalno zanimajo lahko priporočim firmo ASTEL. Že več let je prisotna na trgu navtike, na navtičnih sejmih in večkrat tudi v revijah Navtika, Val.... Na željo imajo tudi demonstracijo luči...
Novinec napisal/-a:Takšna razsvetljava je bolj za lepši izgled barke v večernjem času. Res je, da takšna razsvetljava daje nekakšno gracioznost večji jahti.
LP
Al pa v kakšni svinski marini, ko ti pod platformo plavajo pol metrski ciplji.
lpg
https://medisken.si
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta