Volan za gumanjak.

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

bieffe
Višji štabni vodnik

Volan za gumanjak.

OdgovorNapisal/-a bieffe » Ne Mar 18, 2007 09:49

Imam gumenjak Sava 350 s trdim dnom. Do sedaj sem imel Tomos 18, pa mi je lani zaribal pri polnih obratih slabo miljo od obale tako da sem veslal debelo uro nazaj na obalo. Nabavil sem si Suzuki DT 15, ker pa je originalno narejen za daljinske komande, rabim volan. Vprašujem, če kdo tu ve, kje se dobi volan, kakšen link mogoče, in pa tudi kakšen nasvet kateri tip volana, kako se ga pritrdi na čoln, ker je precejšnja ponudba različnih tipov volanov,hvala.
Uporabniški avatar
ceyambor
Naddesetnik
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a ceyambor » Po Mar 19, 2007 13:27

Če iz iz Ljubljane, imaš vsaj dve trgovini kjer je izbira večja. KAMM v BTC in Lotus Marin (Zaloška cesta 167, Ljubljana).

V KAMM imajo lepo izbiro volanov in pripadajoče opreme. Pa tudi pri Lotus Marine nimajo majhne zaloge.
_/)

LP, Momo
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Mar 19, 2007 19:14

Ja najbolje bo pot pod noge in v eno od navtičnih trgovin, kot je predlagal že "ceyambor". Povsod imajo nekaj na zalogi, ostalo pa v katalogih... Odhod v Italijo (Trst) se ponavadi ne izplača več, saj je pri nas navtični program cenovno postal povsem konkurenčen...

LP
tistja
Štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a tistja » To Mar 20, 2007 18:51

Se strinjam s "ceyambor". Mislm, da bi se našlo kaj v Kamm-u oz. v Lotos Marinu, poizkusi pa pogledat še na http://www.vodnisporti.com/pages.php?pageid=5. Se mi pa zdi, da ima Kamm trgovina podružnico še nekje na štajerskem? :?
Upam, da bo kej pomagalo...
javor68
Višji vodnik
Kraj: Škofja Loka

OdgovorNapisal/-a javor68 » To Mar 20, 2007 18:55

Kamm ima trgovino še v Šenčurju pri Kranju. Dosto je enostaven, ker se vidi že z avtoceste in je blizu izvoza. Da ima pa tudi na štajerskem pa ne vem. Mogoče.

LP, Janez

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov