Volan za gumanjak.
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Volan za gumanjak.
Imam gumenjak Sava 350 s trdim dnom. Do sedaj sem imel Tomos 18, pa mi je lani zaribal pri polnih obratih slabo miljo od obale tako da sem veslal debelo uro nazaj na obalo. Nabavil sem si Suzuki DT 15, ker pa je originalno narejen za daljinske komande, rabim volan. Vprašujem, če kdo tu ve, kje se dobi volan, kakšen link mogoče, in pa tudi kakšen nasvet kateri tip volana, kako se ga pritrdi na čoln, ker je precejšnja ponudba različnih tipov volanov,hvala.
Če iz iz Ljubljane, imaš vsaj dve trgovini kjer je izbira večja. KAMM v BTC in Lotus Marin (Zaloška cesta 167, Ljubljana).
V KAMM imajo lepo izbiro volanov in pripadajoče opreme. Pa tudi pri Lotus Marine nimajo majhne zaloge.
V KAMM imajo lepo izbiro volanov in pripadajoče opreme. Pa tudi pri Lotus Marine nimajo majhne zaloge.
_/)
LP, Momo
LP, Momo
Se strinjam s "ceyambor". Mislm, da bi se našlo kaj v Kamm-u oz. v Lotos Marinu, poizkusi pa pogledat še na http://www.vodnisporti.com/pages.php?pageid=5. Se mi pa zdi, da ima Kamm trgovina podružnico še nekje na štajerskem?
Upam, da bo kej pomagalo...
Upam, da bo kej pomagalo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov