Alarm na plovilu AKA jebem jim sunce...

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
ss9940
Viceadmiral
Kraj: Maribor

Alarm na plovilu AKA jebem jim sunce...

OdgovorNapisal/-a ss9940 » To Maj 11, 2010 16:54

Grrrr... se je že začelo... Mulci so vdirali na čolne na pomolu - iskali so namreč alkohol + babnce so imeli zraven in je prišla kaka postelja prav... Sicer niso delali večje škode (meni so spraznili gasilni aparat po čolnu), sosedom pa so vkradli alkohol, čipse, vse razmetali ampak občutek ni najboljši ko veš da je nekdo vdrl...

Kdo ima idejo kaj naredit? Jaz bi kar napeljal 220v v ključavnico pa da jih vidimo majstore...

Bral sem po forumu za tisto zadevo ko se začne dret če se odprejo vrata... Kako dolgo to dela na baterijah (akumulatorje imam izklopljene)??

LP

SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Maj 11, 2010 22:00

Daj mi nekaj povej, kje imaš vezan čoln ?
Meni so naredili podobno v (poreču, natančneje v zeleni laguni) pred leti z gasilnim aparatom.... no pa ( vrata pa pjača pa muzika, pa cunje... )
Najboljš, da se jim da v pijačo antifriz...
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Sr Maj 12, 2010 12:40

Ja, najraje bi jim res kaj zamešal med alkohol, ali pa električnega pastirja napeljal :twisted: samo potem bodo na koncu, ko se bo komu kaj zgodilo itak pojahali tebe :cry:

Kaj pa kakšna fake tabla z opozorilom, da je plovilo pod alarmom ali pa pod videonadzorom podjetja za varovanje samsigaizmisli.com...

Mogoče pa te ta enostavne lopovčke odžene - čeprav bi malo smešno zgledalo to na čolnu, kaj pa vem :roll:
Green to green or red to red, safely go ahead!
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Sr Maj 12, 2010 13:00

Jest vem da sem tak baksuz, da bi najprej sam nagazil v električnega pastirja, nato bi od jeze šel po pijačo in seveda spil tisto z antifrizom.. :evil:
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Sr Maj 12, 2010 17:17

Sašo, ta napravica spušča zvoke sigurno nekaj ur. Sem sprobal na parceli lani. Domov smo šli nekje pol noči, pred tem sem jo vklopil , v hiški in zavito v brisačo , da ne bi sosed poživčkal. Sam sem se vrnil zjutraj-dopoldan okrog osme ure, pa je še vedno spuščala te hudičeve zvoke, kateri ti parajo bobnčke. Ni bila več tako intenzivna in glasna, je pa bila znotraj poceni baterija. V kiku deset kom. evro. Gresta pa not dve AAA baterije ( ali malo večje AA, . Bi pogledal, pa je nimam tukaj doma)
Za pregnat mularijo bi šla sigurno, za vlomilce kateri živijo od tega pa verjetno ne tako hitro. Pa na daleč se sliši tako da če jo imaš montirano na ograji, katere del dvigneš pri vstopu na plovilu, ti lahko sosed ali kateri od zaposlenih zapre prečko ali vrata in neha piskat. Za ponoven vklop pa ni potrebno nič nastavljat.
LP
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral

OdgovorNapisal/-a BOJA » Sr Maj 12, 2010 20:18

Mike,
pol bi pa verjetno na koncu še v morje padel ravno v trenutku, ko bi priplula murija in bi te še kaznovali, ker se v marinah ne sme plavat -hehehehehhe, ko bi pa gor zlezel bi pa še napihal :lol: :lol:

Da ne rečem, da bi se še podhladil kljub zaužitemu antifrizu :twisted:

Mau heca mora bit, lepo se mej!
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Če Maj 13, 2010 08:08

BOJA napisal/-a:Mike,
pol bi pa verjetno na koncu še v morje padel ravno v trenutku, ko bi priplula murija in bi te še kaznovali, ker se v marinah ne sme plavat -hehehehehhe, ko bi pa gor zlezel bi pa še napihal :lol: :lol:

Da ne rečem, da bi se še podhladil kljub zaužitemu antifrizu :twisted:

Mau heca mora bit, lepo se mej!

Hahahah, ja pa še punca bi mi za konec rekla da je noseča. :?
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral

OdgovorNapisal/-a BOJA » Če Maj 13, 2010 09:59

Ja, ampak ne s tabo... uuuuahahahhahahahaa
:twisted:
Do danes sploh nisem vedel, kolk znam bit žleht, hihihiih

Upam, da si za hece, ker sicer bi bila tale ta zadnja lahko prehuda :roll:
uživej na morju!
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Pe Maj 14, 2010 08:37

Ali pa kaj takega, za pregnat mularijo. Svetlobe se bojijo , v temi pa se korajžni.
http://shop.conrad.si/websale7/?Ctx=%7b ... 9%2fmd5%7d
Nimaš vzdrževanja, cena mini, pa še senzor gibanja ima, tako da za izklop tudi ni problema, vklop pa itak ob gibanju.
LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov