Električni WC
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Električni WC
Na barki bom moral menjati WC, ker ima obstoječi pokvarjeno ročko.
Ker ponavadi fantje itak lulamo prek ograje, punce pa hodijo notri in ker je vedno treba kaki razlagati kako funkcionirajo ventili in ročka, da spumpaš zadevo ven, me zanima ali je električni wc kej bolj "user-frinedly".
Novi ročni wc-ji se začnejo pri 120 €, električni pa pri 250 € ... kak nasvet kako se obnesejo slednji?
Ker ponavadi fantje itak lulamo prek ograje, punce pa hodijo notri in ker je vedno treba kaki razlagati kako funkcionirajo ventili in ročka, da spumpaš zadevo ven, me zanima ali je električni wc kej bolj "user-frinedly".
Novi ročni wc-ji se začnejo pri 120 €, električni pa pri 250 € ... kak nasvet kako se obnesejo slednji?
Super ideja, hvala.
Edino imam neki drugi WC, ni Jabsco ... upam, da tudi zanj dobim "conversion kit".
Edino imam neki drugi WC, ni Jabsco ... upam, da tudi zanj dobim "conversion kit".
Nazadnje spremenil Grega295, dne Če Jun 10, 2010 11:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Re: Električni WC
Grega295 napisal/-a:
......me zanima ali je električni wc kej bolj "user-frinedly".
Je, je,..... ampak ko se ne bi električni tako drl na ves glas
LP
Re: Električni WC
Novinec napisal/-a:Grega295 napisal/-a:
......me zanima ali je električni wc kej bolj "user-frinedly".
Je, je,..... ampak ko se ne bi električni tako drl na ves glas![]()
![]()
![]()
LP
Zato je treba imeti dva
Sicer pa sem absolutno za električnega. Najbrž obstajajo tudi kombinirani.
Meni se je sicer nekajkrat električni zamašil. Takrat pa si v dreku (skoraj) do vratu. Dobesedno
Lp Edo
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Imam dva električna. "Polagalca kabla" nikoli ne uporabljamo, ker imam same punce na krovu. Za "odtočiti" ponoči je dovolj pritisk 2-3 sek, kar je čisto OK. Z ročnim "toka- toka-toka-glump-toka toka-glump..." ni nič kaj bolje saj traja veliko dlje in prav tako zbudiš posadko. Glede vzdrževanja in enostavnosti uporabe je električni zakon. Kolega ima turistično barko in ima točno tak conversion kit kot na prejšnji sliki, ki veliko prenese. Verjemite!! Odlično se obnese dokler kakšna "pametna" ne odvrže vložka. No tudi za to ima rešitev in je nabavil gumi rokavice in kirurško prijemalko s katero lepo izleče ... pfej bljak... in zopet dela dalje.
Severna Zvezda-Stela Polaris vendar, ker na hrvaškem niso dovolili registracije pod "stranim imenom" so jo morali prekrstiti v Sjeverna Zvijezda. Več o barki...
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Severna Zvezda-Stela Polaris vendar, ker na hrvaškem niso dovolili registracije pod "stranim imenom" so jo morali prekrstiti v Sjeverna Zvijezda. Več o barki...
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov