TENDER - SPREMLJEVALNI ČOLN
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
TENDER - SPREMLJEVALNI ČOLN
Zdravo rabil bi informacijo, kje bi se dalo dobiti gumijast tender s plastičnim dnom čim lažji za do 5 oseb in tam nekje 20 konjev bi dal gor...
hvala
hvala
Nazadnje spremenil mcar, dne Ne Avg 21, 2011 07:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Matejc napisal/-a:Tex napisal/-a:kako lahko zviješ leseno sidro ?
z lahkoto![]()
Ni problema, če je sidro iz leske ali tise.
Če je iz hrasta pa odvisno - pravijo, da pametnejši odneha.
Če ima kamnitega (tradicionalnega še iz kamene dobe) je pa to malo težje
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Še enkrat, upam, da spet kakšen več prebere tole...
Zaradi besede BYBOAT sem popizdil že tule:
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... 73&start=0
Pa če se komu ne ljubi brat, še kopija mojega prispevka:
Sedaj bom pa popizdil zaradi BY BOAT-a... Pa kaj hudiča je to???
Fantje, tukaj gre za NEMŠKO besedo, ki se je v naših krajih uveljavila, ni pa prav NIČ angleška... Torej prava beseda je BEIBOOT. Ok, toleriramo napisano narazen, kot BEI BOOT, vse ostalo pa nima tukaj kaj iskat...
Če pa bi radi govorili po angleško, pa se tej zadevi reče TENDER in ni zraven nobenega "boat-a" ali pa "by-a"...

Zaradi besede BYBOAT sem popizdil že tule:
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... 73&start=0
Pa če se komu ne ljubi brat, še kopija mojega prispevka:
Sedaj bom pa popizdil zaradi BY BOAT-a... Pa kaj hudiča je to???
Fantje, tukaj gre za NEMŠKO besedo, ki se je v naših krajih uveljavila, ni pa prav NIČ angleška... Torej prava beseda je BEIBOOT. Ok, toleriramo napisano narazen, kot BEI BOOT, vse ostalo pa nima tukaj kaj iskat...
Če pa bi radi govorili po angleško, pa se tej zadevi reče TENDER in ni zraven nobenega "boat-a" ali pa "by-a"...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost