Reklama...

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

yacht decor
Kraj: Izola

Reklama...

OdgovorNapisal/-a yacht decor » Sr Mar 26, 2008 22:19

Sporočilo izbrisano zaradi reklamne narave...

LP, Administrator
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Mar 27, 2008 17:53

Hmmm, saj vse vredu, samo to je pa res malo preveč reklame...??? Se vam ne zdi?
Forum ni namenjen brezplačnemu reklamiranju izdelkov, plovil, podjetij...!!! Če bo šlo tako naprej, se bodo slej kot prej prijavili vsi prodajalci plovil in začeli na veliko lepiti gor linke in slike svojih "najboljših" bark! Tega pa ne dovolim!

Kaj pravite ostali forumovci?

LP, Administrator

P.S.:
Torej še enkrat: Če ima kdo interes reklamirati svoje produkte na straneh Morjeplovec.net, naj me kontaktira in bomo uredili. Ne mislim s tem služit, samo za kakšno pivo pa se spodobi plačat za oglas...
zobar
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a zobar » Če Mar 27, 2008 18:22

Ja se popolnoma strinjam!Kdor hoče reklamo si jo naj omisli v okvirčku na desni.
Sicer pa: Forum je postal že kar prenapolnjen z raznimi prispevki in je kakšno temo že težko najti, pa tudi novi prispevki se kar izgubijo med to množico.
Mogoče bi bilo smotrno vse skupaj dati pod rubriko ARHIV.
Mislim, da bi tako vse postalo zopet bolj pregledno.
Marko67
Poročnik fregate
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marko67 » Če Mar 27, 2008 19:19

Sam se strinjam z zgoraj napisanim, vsi ki bi oglaševali naj se dogovorijo z adminom, mi pa pričakujemo kakšne % popusta

Sam sodelujem na drugem forumu kot sponzor, oglašujem izdelke-storitve, v zameno pa nudim članom kluba določene popuste

lp Marko
Uporabniški avatar
dule
Admiral

OdgovorNapisal/-a dule » Če Mar 27, 2008 19:52

Tudi jaz se strinjam z vami. Mislim, da ni problem, če ti da kdo kakšn link ali pa koga priporoča, samooglaševanje pa se mi ne zdi najbolj primerno.

lp, dule
nosiesta
Poročnik bojne ladje
Kraj: MB - okolica

OdgovorNapisal/-a nosiesta » Pe Mar 28, 2008 07:55

Plačat, jasno!
Ko bom jaz dal gor oglas "jebem jeftino i kvalitetno po kučama uz garanciju orgazma" bom tudi nekaj reskiral... :roll:
gobbi
Viceadmiral
Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA

OdgovorNapisal/-a gobbi » Pe Mar 28, 2008 10:06

dol jih daj pa se račun jim pošli za brezplačno objavo pa bo lepo ena objava tak brez dogovora 300 eu pa da jih vidimo heroje
zlatko83
Admiral

OdgovorNapisal/-a zlatko83 » Pe Mar 28, 2008 14:43

Vsaka takšna informacija je dobrodošla, se pa strinjam da bi lahko samopropagandisti prispevali kakšen drobiž za vzdrževanje tega foruma
yacht decor
Kraj: Izola

Re: Reklama...

OdgovorNapisal/-a yacht decor » Sr Apr 02, 2008 17:27

pozdravljeni forumovci,moj namen ni bil reklamni ampak sem samo želel pomagati kakšnemu forumovcu če ma problem pri izbiri ponjave in podobno.Reklame zaenkrat ne potrebujem, če se vam pa lahko kako odolžim mi pa sporočite,še enkrat vam povem da mi je iskreno žal in se vam še enkrat iskreno opravičujem,lp yach decor
dobra_vila
Kapitan bojne ladje
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a dobra_vila » Če Apr 03, 2008 09:15

Jaz bi imel tudi kar nekaj informacij, kje se da kaj nabaviti, vendar pa škoda ker tega ne morem objaviti, ker bi bil potem obtožen reklamiranja.
LP Dobra vila
Ahelos
Poročnik bojne ladje
Kraj: Nauportus

reklama...

OdgovorNapisal/-a Ahelos » Če Apr 03, 2008 09:48

Lep pozdrav vsem!

Vem, da sem med uporabniki, ki so najkrajši čas registrirani in nisem ravno aktiven pri debatah, kar je posledica tega, da sem kljub "zrelim" letom nekako začetnik v navtiki, ampak tole glede reklamiranja pa mi nekako ni jasno. To da se nekdo reklamira (sebe, svoje storitve oz. izdelke), naj spada kam drugam. Kar se pa tiče nasvetov, kje se da kaj ugodno oz. kvalitetno dobiti, pa jaz ne bi uvrščal med "reklamo" saj navsezadnje je ta forum namenjen tudi temu, se pravi pomoči, dobivanju koristnih informacij ipd.

A je res reklama, če na primer nekdo pove:"Vsem zainteresiranim uporabnikom foruma! Našel sem zelo ugodno xxxx. Cena je 20% nižja kod drugje.".

Mislim, da bi se verjetno našel kdo, ki bi mu ta informacija koristila, pa je neke vrste reklama, ampak je v konceptu iskanja/ponujanja koristnih informacij članom foruma (mimogrede, izvrstna ideja glede društva oz. karkoli bo že iz tega nastalo, ampak tudi tam je potrebna medsebojna pomoč oz. sodelovanje).

Mogoče je za "reklamiranje" oz. ponujanje storitev primeren kak dodatni podforum ali pa med "navtične trgovine".

Upam, da nisem preveč zakompliciral. Vsem nam, ki imamo radi morje in naša plovil(ca), vedno pridejo prav nasveti, katerih je tukaj zelo veliko in na nivoju. Dejmo si pomagat. Na primer "Dobra_vila" ima verjetno res kake dobre informacije, ampak ker ta zadeva očitno članom ni popolnoma razjasnjena, pač ne želijo reskirati kritik na svoj račun (upam, da jih zaradi tega prispevka ne bom tudi jaz preveč "kasiral" ).

Lep dan še naprej!
bimbus
Kapitan
Kraj: OBALA

OdgovorNapisal/-a bimbus » Če Apr 03, 2008 13:51

se strinjam s tem da ko kdo najde neko stvar po ugodni ceni obvesti se ostale ki bi jim to prslo prav. po drugi strani je pa rubrika navticne trgovine tudi nekako reklama za nekatere trgovine ki ne placujejo prav nic. iz adminovih besed je lepo razvidno da nima interesa nevem kako sluzit iz vsega tega ampak da to dela bolj iz ljubezni do morja. ze ce noce admin zracunavat za reklame bi mu lahko v zameno vsaj streznik vzdrzevali tej ki hocejo imet tu reklamo

lp
mirodj
Poročnik korvete
Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a mirodj » Če Apr 03, 2008 14:33

Strinjam se s tem kar je napisal Ahelos, informacije take vrste vezane za navtiku res pridejo prav, posebej če se še kakšen tolarček pri tem prišpara...

LP
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Apr 03, 2008 15:49

Živjo fantje!

Glede reklamiranja je res neka meja, ki pa jo je težko definirati. Nikoli nisem bil proti, če je kdo obkavil kje kaj kupit, kje kaj ceneje kupit... Tudi sam sem velikokrat predlagal marsikoga, ampak to je pač nasvet uporabnikom. Tako tudi vsem ostalim nikakor ni prepovedano objaviti kakšen link ali nasvet, kje kaj kupit!
Okrog tega kaj in kje kupit, je odprta tudi že posebna tema... No vseeno pa prosim, da foruma ne zasujete na veliko z reklamami ampak nasveti. Torej če nekomu napišeš, da bo najceneje dobil tam in tam, potem to zame ni reklama! Lep primer, kako se to naredi je MarjanT na spodnjem linku:
http://www.morjeplovec.net/viewtopic.php?t=849
Če pa se javiš sam in napišeš nekega zastopnika, kako ima vse najboljše, to mi je pa preveč!

No glede reklame samih podjetij, pa je tako, da če bodo želeli oglaševati, bo potrebno pristavit kakšen euro! Pozanimajte se, kakšne so cene oglaševanja na Mornarju... Res je, da mi še nismo tako veliki, vendar so tam nekateri zneski kar astronomski. Omenjena stran je brezplačna za navadne uporabnike, ni pa brezplačna za podjetja.
Z uporabnikom "yacht decor" sva se že dogovorila in bo tudi postal oglaševalec na naši strani. Tako bomo z njegovo pomočjo in pomočjo še nekaterih oglaševalcev, dobili vsaj nekaj eurov za prostor na strežniku in domeno...

LP
Ahelos
Poročnik bojne ladje
Kraj: Nauportus

Reklama...

OdgovorNapisal/-a Ahelos » Če Apr 03, 2008 16:01

No Administrator, tako se govori!

Treba je jasno povedati, kaj in kako se pričakuje od članov. Vem, da je zelo težko postaviti mejo, ter vzdrževati takole zadevo, ker mam tudi s tem nekaj izkušenj.
Po drugi strani pa stalno nekoga opozarjati... hja se tudi tega naješ. Po pravici povedano, me je nekajkrat zmotilo, ko so nekateri se oglasili, da vejo kje in kaj nabaviti dosti ugodno ali da jim je nekdo nekaj zelo dobro naredil, pa ne upajo povedat, ker nočejo reklame delat. Ja, a ni ravno zato ta forum, da kaj doberega izvemo in se od izkušenih naučimo?
OK zdej pa dosti o tem. Upam, da bo tole vsaj malo razjasnilo zadeve glede "reklame".

Lep dan vsem!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov