Blazine za gumenjaka

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Bosti
Poddesetnik
Kraj: Dramlje
Kontakt:

Blazine za gumenjaka

OdgovorNapisal/-a Bosti » Po Maj 05, 2008 21:41

Postal sem morjeplovec z malim gumenjakom, ki pa me je presenetil s svojimi zmožnostmi. Tako, da razdalja Barbariga - Rovinj sploh ni problem za "kapitana", je pa malce slabše za potnike. Zato sem prišel na idejo da bi na prve dve deski (cca. 1/3 dna) namestil cca. 5cm debeli blazini, katere bi pritrdil na deski z "ježki".

Zanima me , kje bi bilo možno to nabavit (čoln Yamaha 330S) in še če imate mogoče še kakšno drugo idejo kako narediti gumenjak bolj udoben za potnike.

Pa še eno vprašanje: Kako je z Brijoni? je dovoljeno tam pluti oziroma sidrati?

Hvala, lp
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Maj 05, 2008 22:04

Ježke lahko dobiš v kakšni specializirani šivliski trgovini ali pa tudi v Induplati v Jaršah.

Okrog Brionov in plovbi med njimi smo nekaj že pisali na forumu. Uporabi iskanje pa boš našel kaj več, kaj lahko in kaj ne.

LP
Bosti
Poddesetnik
Kraj: Dramlje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Bosti » Po Maj 05, 2008 22:14

Kje bi pa dobil blazine? Predvsem, da bi bile oblečene s nekako gumo, in da bi bile prave oblike oziroma, kje bi mi to naredili?

Hvala, lp
Blaz
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Blaz » Po Maj 05, 2008 22:40

Jst sem dobil v enem podjetju nekje pri Postojni, se ne spomnim več. Se pa ukvarjajo prav z proizvodnjo pen in gum. Odreže ti jo po meri kar v trgovini, vendar rabiš neko šablono. Potem pa rabiš še enega tapetnika da ti jo obleče.
LP Blaž
Taurus
Štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a Taurus » To Maj 27, 2008 18:01

Poskušaj:

GORSKO d.o.o. ( E-naslov )

Cirkulane, Medribnik 27

Naredijo ti vse po meri.

AJD
Taurus

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti