gorivo... valovi,.... razdalje...... ja kaj nam pa morejo?
4. Ruta morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Ja ja šparajo hahaha.
Jest mam kestle že polne do vrha, samo še vodo nalijem pa prijavim se pa gas
Ja Kr en, kam nas bodo pa na susku dal, pa če še pihne kot praviš, bomo vsi na obali.
Meni je bila všeč prva ruta oz. prvi večer v Jadriščici ampak za nas Istrijane je to spet en nepotreben ovinek.
Lahko bi bli pa letos prvi večer nekje na lošinju, ali pa Unije.
Sicer pa en orenk gril s seboj ene 20 kil mesa, pa na obalo pa piknik.
Mi v Červariusu tko delamo
Itak se je pa Novinec javil, da bo pekel.
Ali pa da za spremembo pridejo uni Krkaši v Medulinski zaliv pa smo kar tri dni tam. Prbiti in prvezani

Jest mam kestle že polne do vrha, samo še vodo nalijem pa prijavim se pa gas
Ja Kr en, kam nas bodo pa na susku dal, pa če še pihne kot praviš, bomo vsi na obali.
Meni je bila všeč prva ruta oz. prvi večer v Jadriščici ampak za nas Istrijane je to spet en nepotreben ovinek.
Lahko bi bli pa letos prvi večer nekje na lošinju, ali pa Unije.
Sicer pa en orenk gril s seboj ene 20 kil mesa, pa na obalo pa piknik.
Mi v Červariusu tko delamo
Itak se je pa Novinec javil, da bo pekel.
Ali pa da za spremembo pridejo uni Krkaši v Medulinski zaliv pa smo kar tri dni tam. Prbiti in prvezani
Ja, na Susku ne moremo v mandrac. Sem mislil, da bi bili na mivki zraven. V t.i. uvali Bok. Sej enkrat smo pa lahko na sidrih (seveda ob primernem vremenu) in prihranimo kaksno naselje nocne galame.
Poglejte :
Sv. Dunat (Punat) z gliserji v dobri uri in pol (pa tud ce sta dve) preplujejo 31,5 nm, kolikor jih je do prehoda Privlaka. Se kaksna milja po Losinjskem zalivu, kjer se oskrbijo z gorivom in zivezem.
Potem se 2 milji do izhoda (razen Tex rabi manj, ker gre cez plitek prehod
)
Od izhoda iz Losinjskega zaliva do Suska pa je se 5,5 nm. Vse skupaj cca 40 nm.
Ker bodo shrambe polne, lahko kamot zdrzimo v zalivu en dan in noc.
Konec koncev pa je le 300-500 metrov do mesta (s pomoznim colnom ali pa pes po obali), ce komu zmanjka cigaret .
To je le predlog. Na Susku jih se vecina ni bila, je pa sigurno zelo zanimiv po svoji drugacnosti.
Poglejte :
Sv. Dunat (Punat) z gliserji v dobri uri in pol (pa tud ce sta dve) preplujejo 31,5 nm, kolikor jih je do prehoda Privlaka. Se kaksna milja po Losinjskem zalivu, kjer se oskrbijo z gorivom in zivezem.
Potem se 2 milji do izhoda (razen Tex rabi manj, ker gre cez plitek prehod
Od izhoda iz Losinjskega zaliva do Suska pa je se 5,5 nm. Vse skupaj cca 40 nm.
Ker bodo shrambe polne, lahko kamot zdrzimo v zalivu en dan in noc.
Konec koncev pa je le 300-500 metrov do mesta (s pomoznim colnom ali pa pes po obali), ce komu zmanjka cigaret .
To je le predlog. Na Susku jih se vecina ni bila, je pa sigurno zelo zanimiv po svoji drugacnosti.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
No men je itak vseeno kje smo, ker jest bom itak spet roštilj žgal na barki, hrane bom imel s seboj za 10 dni, bom cel teden na dopustu.
Bolj panika pa je za tiste z manjšimi čolni ker ne morejo peljati s seboj cele shrambe tko kot mi. Ti so pač odvisni od gostiln in trgovin.
Zato bo treba narest en kompromis, da bo vsem všeč.
Bi pa samo to dodal, kdor ne prenese veseljačenja in rajanja veselih sproščenih ljudi, kot smo mi morjeplovci, naj raje ostane doma, da ne bo potem spet kakega nezadovoljstva.
Evo mi pridemo kamorkoli bo treba. Prijavljam 2 in pol.
Kr en, štartam en dan pred tabo
, pa 2 dni za Texom.
Bolj panika pa je za tiste z manjšimi čolni ker ne morejo peljati s seboj cele shrambe tko kot mi. Ti so pač odvisni od gostiln in trgovin.
Zato bo treba narest en kompromis, da bo vsem všeč.
Bi pa samo to dodal, kdor ne prenese veseljačenja in rajanja veselih sproščenih ljudi, kot smo mi morjeplovci, naj raje ostane doma, da ne bo potem spet kakega nezadovoljstva.
Evo mi pridemo kamorkoli bo treba. Prijavljam 2 in pol.
Kr en, štartam en dan pred tabo
Hudobc, pri meni konzerv ni razen paštete, bojo pa čevapčiči, ražnjiči, pa kšn kotlet se bo tud najdu.Pa klobase pa zaska.
Lahko se prvežeš na mene, ampak ob 10h zvečer morš bit tiho kt miška, ker gre tamala polovica spat. Fotr pa žurat.
Aja Acvnuk, mislm da bosta runde 2, ker boš ti tudi prvič na ruti
Lahko se prvežeš na mene, ampak ob 10h zvečer morš bit tiho kt miška, ker gre tamala polovica spat. Fotr pa žurat.
Aja Acvnuk, mislm da bosta runde 2, ker boš ti tudi prvič na ruti
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti