OdgovorNapisal/-a DR.E » Sr Jan 23, 2013 12:20
Spoštovani morjeplovci,
V bodoče se ne bom več udeleževal debat, kjer so moji sogovorniki tisti, ki mislijo, da je življenje samo po sebi nevarno, da je nasprotje lahkomiselnosti težko-miselnost in da se iz napak naučiš vsega, vsega se iz napak naučijo tisti, ki te poduke lahko še uporabljajo, za to pa je cilj preživeti in si ponovno upati biti zraven.
Če vzameš na barko družino prijatelje, znance in se ti zgodi kaj preveč nepredvidljivega so lahko posledice prav tako nepredvidljive, bog ne daj, da se komu kaj res hudega zgodi, da koga izgubimo v morju, lahko se zgodi, da ti sopotniki v bodoče ne bodo zaupali, da ne bodo hoteli več s tabo na morje, da bodo izgubili veselje do morja in vseh lepot, ki jih morje ponuja.
Zaradi mene se lahko Marjan Tomki izpostavlja nevarnostim oceanske plovbe, tajfunom in orkanom in pride iz tega živ in zdrav in še bolj podvržen takim dogodkom. Upam, da mu bo vedno uspelo in da bo imel s sabo ljudi, ki so podobni njemu.
Morda je morjeplovec Sorry ravno tak, morda pa ne in moj namen je bil nakazati na dejstvo, da 3,5m dolg gumenjak lepo drsi po vodi, dokler je mirna in brez vetra. Vsi vemo, kako hitro se premika nevihtni oblak, poznamo njegovo smer, vemo kaj se dogaja ob prihodu nevihte in prepričan sem, da se v tem primeru hitrost tega gumenjaka bistveno zniža, zmožnost hitrega umika pa s tem bistveno zmanjša. naprej mi verjetno ni potrebno pisati...
Aja, pa če se življenje začne, ko pridemo iz cone udobja potem, res ne vem ali ste tu sami kamikaze ali pa z mano nekaj ni v redu.
Kot je napisal Marjan Tomki... treba je uživat na dolgi rok.
pa LP s totega konca!
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?