Križarjenje 2013 - po Hrvaški z Lupinico 4

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

andrejv
Admiral
Kraj: Ljubljana, Koper

OdgovorNapisal/-a andrejv » Po Avg 19, 2013 09:21

polanc napisal/-a:Nisem nikol zasledil,da ste noč preživeli v kakem zalivu na sidru,Vam to ni všeč ali morda kak drug razlog?Jaz sem plul Ankaran,Cavtat in nazaj ,pa sem vedno sidral.Mi je lepo in kr neki denarja sem prihranil, saj nisem plačal nobeno bojo in nobeno nočitev v marinah.
LP Iztok

Si pa slabo prebral...Sicenica, Stracinska, Necujam, Kosirina , Gradine, pa se kaksna se najde. Glavna tezava je, da imam na krovu otroke in jim nocem priskutit .barke, tako kot se je zgodilo mojemu bratu. Kar pomeni da iscemo pescene plaze, da mora biti pogosto sladoled, igrisca...

In v teh zalivih kot je Sakarun nimas kaj, gres na bojo...marin se pa izogibam razen Rogoznice, kamor moram iti zaradi bazena in pa Lumbarda kjer je poceni in je takoj zraven pescena plazica...
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Po Avg 19, 2013 09:42

andrejv napisal/-a:Glavna tezava je, da imam na krovu otroke in jim nocem priskutit .barke, tako kot se je zgodilo mojemu bratu.

Pravilno razmišljaš Andrejv :wink:
Poznam jadralca, ki tega ni upošteval in je svojim najstnikom tako zagravžal barko, da nočejo več stopiti nanjo. In potem se še čudi, kako da gredo moji še vedno radi z mano na barko...
deserteagle
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a deserteagle » Po Avg 19, 2013 15:24

Pravilno, ker otroci se morajo sprosti in pritegnit noge. Tudi sam izbiram krajše rute z pogostimi postanki zaradi otrok. Če greva sama pa bol divjina :) .
Otroci rabijo, da si pritegnejo noge in zato večkrat obstojimo na kopnem, da se jim čoln nebi zasral....

lp
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Po Avg 19, 2013 16:35

:oops: pa sem res mal preskočil.Ja sedaj sva z ženo sama,pa tudi mi2 greva na kopno vsak dan, samo z tenderčkom.Mal veslanja ,mal sprehoda ,pa postanek v oštariji...
Ja ,družbe je pa res v marinah več.
LP Iztok
deserteagle
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a deserteagle » Po Avg 19, 2013 16:48

pa lepo opisana ruta! :)

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gosta