6. ruta Morjeplovec.net

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Maj 13, 2014 19:19

a pa ti boš sledil ritmu oz urniku ?

Kaj pa postanek za dva dni na Unijah,Lošinju...,baje so tam sedaj eni krogi pod vodo...
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
gensy
Kapitan

OdgovorNapisal/-a gensy » So Maj 17, 2014 09:49

Tex napisal/-a:a pa ti boš sledil ritmu oz urniku ?

Kaj pa postanek za dva dni na Unijah,Lošinju...,baje so tam sedaj eni krogi pod vodo...

Ta je dobra ja s temi krogi...Tex si še kaj sledil kaj se dogaja-govori okrog tistih krogov? Jaz sem za trenutek že pomislil, da so jih sami naredili, za dodat malo zanimanja za njihovo lipo ...
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » So Maj 17, 2014 10:05

a so krogi vidni ne glede na to kaj in kolko konzumiraš
Krašnjan
Poročnik fregate
Kraj: Krašnja

OdgovorNapisal/-a Krašnjan » So Maj 17, 2014 13:51

Pozdravljeni morjeplovci.

Samo tako,malo za informacijo,vsem tistim ,ki se boste ustavili v Barbatu.
Gostišče PLAŽA deluje,vendar jo je Vinko Debelić dal v najem bivši kelnarici. Hrana je bila v začetku maja vseeno dobra,cene primerne.
Baje pa je vse skupaj pripravljen tudi prodati.
Želim vam mirno morje in obilo lepih trenutkov v druženju. :)
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » So Maj 17, 2014 15:37

Ima pa v najemu počitniški objekt Rudnika Trbovlje ki je v predelu Palit, nekaj 100 metrov od mesta :wink:
https://medisken.si
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Maj 19, 2014 21:18

Najprej se opravičujem, ker sem bil dooooolgo odsoten in enostavno nisem utegnil nič komentirati, organizirati in podobno... Hvala Matejcu za pomoč pri osnovnih napotkih, hvala tudi vsem ostalim!

Torej dajmo sedaj malo bolj točno definirati tole našo 6. ruto. Kot prvo, prijave so se že začele in imamo že nekaj prijavljenih!!! Čisto prvi dobi nagrado, to je Brane40. :lol:

Kje bo ruta...? Kot je napisal že Matejc je vse skupaj bolj ali manj jasno. Makro lokacija se geografsko zagotovo ne bo spreminjala, ostajamo torej v istem akvatoriju, ki je najbolj primeren, da se najdemo skupaj iz vseh koncev... Letos imam na voljo 5 dni, torej dan več in tako tudi malo več možnosti kombinacij destinacij. Lažje je tudi planirati, saj nam v primeru 1 dan slabega vremena ne bo popolnoma podrlo načrta poti.

Ker nas bo zagotovo spet cel kup, je organizacija en velik vrag, vse gostilne premajhne za skupno večerjo itd, itd...
S prijavami za majice in številkami je tudi en velik križ in letos sem se odločil, da bomo naredili majice v velikostih kot jih imam od prejšnjih let... Usekamo neko povprečje in prepričan sem, da bo čisto OK. Od lani je ostalo tudi nekaj majic, še vedno jih imam zapakirane, nekaj njih tudi s točnim vzdevkom prijavljenega s foruma. To bomo še podelili tistim, ki jih očitno niso dobili...

Za štartnino letos ne bomo pobirali nič in tudi ne bomo organizirali skupne pijače. Ideja je bila vredu, samo na koncu je potem tako da eni ne pijejo nič, drugi preveč, eni plačajo preveč, drugi premalo... V glavnem gremo malo po kavbojsko, vsak se bo znašel sam, malo po skupinah in akcija. Itak se vas večina že pozna med seboj, vsak, ki pa bo šel letos prvič pa ga bomo tudi hitro vzeli medse. Predvsem manjši, ne skrbite! Na večjih je vedno hladilnik in roštilj, da si kaj ohladite in spečete. Če ste pa kot naš Tex, potem pa samo pojest pridete! :lol: :lol: (Sorry prjatu, te moram mal)

Jaz osebno in še kar nekaj čolnov štartamo 25.06. dopoldan s Krka. Popoldan (proti večeru) je zbor vseh na prvi točki, nekje v okolici Malega Lošinja. Načelno Balvanida sploh ni slaba varianta in kakor sem slišal, vas je večina kar zanjo. Predlagajte še kaj drugega, jaz sem za pametne ideje!

Drugi dan potem nekam do Silbe ali Oliba.

Tretji dan do Ista, čez dan mogoče še malo bolj južno na sever Dugega otoka (mogoče Sakarun), seveda če bo vreme in volja.

Četrti potem do Raba. Mogoče bi šli v mesto Rab, še posebno če ni tam več Vinkota. Oštarija verjamem da je OK, samo Vinko je imel tudi svoj čar oziroma je bil ena faca s placa! :lol:

Peti dan potem vsak na svoje...

Vem da nas boste nekateri zapustili že na Istu ali okolici in odšli kar naprej na zasluženi dopust.

Točne lokacije posameznih dni so še odprte. Zgoraj napisano je zgolj informativno, je pa to edino realno! V tej okolici smo lahko zvečer na obali samo v Silbi, Olibu (je že slabše, ker so nekateri na zunanji strani), potem Ist... Vse ostalo je OK za obiskati, samo ni pa realno... Kakšen penzionistični Molat je OK, samo smo na boji... Pantera na Dugem je tudi OK, samo smo spet na sidru ali bojah... Bolj južno pa ziher ne bomo rinili.

Comments? :wink:
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Po Maj 19, 2014 22:25

admin napisal/-a:Čisto prvi dobi nagrado, to je Brane40. :lol:

Kaj je pa nagrada?
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Maj 19, 2014 22:40

brane40 napisal/-a:
admin napisal/-a:Čisto prvi dobi nagrado, to je Brane40. :lol:

Kaj je pa nagrada?

E Brane moj, saj veš da 200 EUR ne bo, poln tank goriva tudi ne, bo pa neko presenečenjce, kar si je možno privoščit. :wink: In če ti povem sedaj, potem ne bo presenečenje. :evil:
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » To Maj 20, 2014 08:15

Jah a mu ne upaš povedat??? povej mu, da je six pack vode!!
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » To Maj 20, 2014 15:36

pa štirje stekleni kozarci :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » To Maj 20, 2014 16:45

Tex napisal/-a:pa štirje stekleni kozarci :twisted:

Tudi nekaj poceni jedilnega pribora je za prvo nagrado.

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
velikimedo
Kontraadmiral
Kraj: CELJE

OdgovorNapisal/-a velikimedo » To Maj 20, 2014 17:19

Matejc napisal/-a:Jah a mu ne upaš povedat??? povej mu, da je six pack vode!!

Madonca sem prebral six pack vodke, sem se že hotu prijavit kr za drugo leto, pol sem še pa enkrat prebral...
NAVTIKO MORŠ MET RAD
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » To Maj 20, 2014 17:54

medo vsak prebere po svoje, in vidi česar mu primankuje tisti trenutek :D ti bi očitno Vodko :D:D
poglej ga pajerja, on bi spet jedel, ko sanja o jedilnem priboru :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
gabr
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a gabr » To Maj 20, 2014 21:03

Druščina! Torej se ni potrebno prijaviti. Pač prideš in to je to....
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » To Maj 20, 2014 21:08

gabr napisal/-a:Druščina! Torej se ni potrebno prijaviti. Pač prideš in to je to....

Kje si to vidu???
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti