OdgovorNapisal/-a Gora59 » Ne Nov 22, 2015 17:40
Moram rect, da nisem pričakoval kaksnega komentarja na moj clanek. Sploh pa ne, v nekaterih primerih, celo polemiko na meji. Pac sem napisal nase dozivetje na morjeplovsko tematiko, ki se mi je zdela, da bi lahko zanimala se koga.
Ker pa nisem nikak Ivan Cankar je moj zapis taksen kakrsen pac je, da, morda tudi pomanjkljiv .
Ker sem videl, da se polemika razvnema, pa sem zelel malo pocakati, da vidim kam se bo razvila in nato dati nekaj pojasnil. Je pa fino, da me je prehitel tudi Donato in zelo lepo in obsirno pojasnil celo zadevo. Edino kar morda se manjka:
1. Stevilke v mojem imenu so letnica rojstva. Ce vzamete v roke kalkulator, boste lahko zracunali in se verjetno strinjali z mano, da zgresenega nakupa ne bi mogel vec popravljati cez nekaj let.
2. Moja visina je 190. Vsak, ki sem ga klical po telefonu pa je rekel, da je on velik 180 in lahko stoji, Ampak to je 10 cm razlike. Tisti, ki ste nizji tega sploh ne opazite. Edino Borro je rekel da ima 185 in stoje spije pivo. In to preverjeno tudi drži. Hvala Borro, tudi meni je bili prijetno v tvoji druzbi. Tudi barko imas dobro, le da se pri nas ni naredila "kemija". Pa spet, uposteval sem morjeplovski nasvet: "Katera je prava barka, bos vedel, ko bos stal na njej".
3. Kar nekaj obiskov bark, na katerih sva bila, je bilo brez dogovora. Te barke se sploh niso prodajale. Bila sva v marinah, na barkah so bili ljudje in sva jih pac prosila, ali si lahko barko ogledava, ali nama lahko kaj povedo o njej. Da tako sva tudi videla in izvedela marsikaj, brez vsake obveznosti. Nikomur nisva nazirala zivcev.
Ker so na tem forumu psevdonimi in vas torej ne poznam, pa me res zanima pri katerem od tistih, ki ste naju proglasili za komplikatorja, sva bila in komplicirala. Toliko da vam se lahko opravicim.
In za konec naj samo se potrdim kar je napisal Donato.
Res smo uzivali, pa ceprav v spanoviji.
Če vprašaš kaj neumnega izpadeš neumen 5 minut. Če ne vprašaš, si neumen celo življenje.