Novo leto 2015/16

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Ne Dec 27, 2015 18:54

Alesio,a pol boste na barki čakal polnoč?Sigurn boš kej za talerje polizat skuhal...
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Dec 27, 2015 22:37

polanc napisal/-a:Alesio,a pol boste na barki čakal polnoč?Sigurn boš kej za talerje polizat skuhal...

Oj, pratu moj dragi, js sm ku burja enkrat piha bol enkrat manj, še nič ne ve kje bom, če prideš kaj proti našmu koncu se pa zna zgodit da kaj primernega ustvarmo za konc leta, samo jaz imam bolj mičkino kuhnco :wink: se pa da marsikaj dobrega napravit :D
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Po Dec 28, 2015 15:43

A Vektorjeva bi bla pa dost velika? :lol:
Uporabniški avatar
Lure
Admiral
Kraj: Ljubljana - Izola

OdgovorNapisal/-a Lure » To Dec 29, 2015 21:23

Mi smo se danes spravili na barko v Izoli, ravno meglo smo izgleda pregnali (šele proti večeru), jutri pa burja.
Za silvestra bomo v hotelu, do nedelje pa upam, da še kaj izplujemo...
Uporabniški avatar
Lure
Admiral
Kraj: Ljubljana - Izola

OdgovorNapisal/-a Lure » Če Dec 31, 2015 16:27

Danes smo šli malo jadra pretegnit do Portoroža...

Slika
al

OdgovorNapisal/-a al » Če Dec 31, 2015 16:42

...
Nazadnje spremenil al, dne Ne Jan 17, 2016 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Dec 31, 2015 20:15

Evo,krasno jadranje v zadnjem večeru.Lepo lagano sportski uz najfiniju dalmatinsku muziku.Barka drsi prot Poreču,vala skor ni,medička me greje ko sem ravno nategnil....ja desno uzdo ne.V notranjosti prede Webasto,megle ni ,vidijo se zvezde in neki meseca.V daljavi migetajo lučke Novga grada,za mano ostaja matični Umag.Gužve ni,Italjanska feragosta se začne kasneje.Gospa prpravlja večerjo,pa kuhančka za predjelo,da nebi zazeblo.Jelena Rozga,prprav se,da te diskoteka Dalmata iz morja ne preglasi.Zastava plapola v nežnih lokih in meče sence po kokpitu,ktera? Ja MORJEPLOVSKA ne...Morda se srečam z Texom,Kr enim...Jutri zvečer verjetn z Alesijem in Marčijem,tko da takoj prvega nazdravmo in zalijemo prijateljske vezi.....
POPOLNO ....a žal le v SANJAH
Realnost je pa taka, da Andreja in Rok ležita v postli z gripo,glavoboli in vročino,jaz pa jadram v garažo kurt,da smo na toplem,pa v kuhno čajčke kuhat,pa mal posodo pomivam,tko za sprot,pa mandarine in kivi lupim.Še mal odjadram po vodo, da hodnik pomijem,nato odmotoriram spet naložt,pa mal sam z genovo do računalnika,da vidim če je kej novga...
ZDRAVJA prjatli vam želim in uživajte še zame.No ja ,neki več vina bo zame,ko morjo čaje pit..
LP Iztok

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov