... drugače pa poznam še Plavac, Babič, Graševino (ki pa mislim, da ni ob morju), Pošip in vino Kujundžuša iz okolice Imotskega ... sem jo pil pred cca 20 leti..je mel prjatu en karton buletljk.. je sicer rekel, da je iz Korčule..ma je bla za si prste polizat.. brez sramu gre v štric z Alesjovo malvazijo
Vinarji ob jadranski obali
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Na otoku Susak v vasi na vrhu malo naprej od cerkve imaš tudi zanimivo vinsko klet.. sem lani probal in ni slabo.. lahko provaš tisti dve ali tri sorte in nato kupiš buletljko...
... drugače pa poznam še Plavac, Babič, Graševino (ki pa mislim, da ni ob morju), Pošip in vino Kujundžuša iz okolice Imotskega ... sem jo pil pred cca 20 leti..je mel prjatu en karton buletljk.. je sicer rekel, da je iz Korčule..ma je bla za si prste polizat.. brez sramu gre v štric z Alesjovo malvazijo
... no še nekaj vin sem sporobal pa žal pozabim imena ali zamešam kraje.. mogoče ti pa kakšen takšen link lahko pomaga: http://basement-bar.net/hr/vinska-karta/dalmacija/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti