Zapis Roberth1 razumem kot pohvalo temi in veselje pri tem, da se plove in skupaj v tem uživa, ne pa o čemerkoli že prepira na forumu.navtik_borut napisal/-a::?:
8. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
mogoče bo kdo danes tukaj
http://www.livecamcroatia.com/najljepse ... eb-kamera/
http://www.livecamcroatia.com/najljepse ... eb-kamera/
Tolko v info. Imamo super. Ampak Brez Polančevega kalodonta in Ribarov ob 6.00 to ni to.. Noben ga ne more zamenjat. Iztok naslednjiič upamo, da bo več sreče. Lp mile in ostali iz Oliba
Danes in jutri bomo tu počakalli, da se napovedan burja umiri.
Danes in jutri bomo tu počakalli, da se napovedan burja umiri.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
Proslavljanje zmage v nogometu se je malček zavleklo.
Z janadinom sva uničila ves alkohol na Olibu, da ne bi slučajno prišel v roke otrokom.
Trenutno si "ližem rane" na Maunu. Zvečer gremo v Šimune.
Ruta SUPER !
Iz Istre štartali s frikmusic- om, v Nerezinah so se nam priklopili Bladzo, tomaž-slo in Vlaroj, po poti dohiteli Texa in v Koloratu počakali na ostale.
Hvala vsem za družbo in obilo smeha.
To je to. Kar se zgodi na ruti, ostane na ruti

Z janadinom sva uničila ves alkohol na Olibu, da ne bi slučajno prišel v roke otrokom.
Trenutno si "ližem rane" na Maunu. Zvečer gremo v Šimune.
Ruta SUPER !
Iz Istre štartali s frikmusic- om, v Nerezinah so se nam priklopili Bladzo, tomaž-slo in Vlaroj, po poti dohiteli Texa in v Koloratu počakali na ostale.
Hvala vsem za družbo in obilo smeha.
To je to. Kar se zgodi na ruti, ostane na ruti
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Čudovito jutro še vedno v Olibu. Bošta,povodci so na varnem pri meni na barki. Danes pičimo v Novaljo tankat, potem pa nekje tu okrog.
Prav ste imeli. SV je pičil popoldne in do polnoči za popizdit. Dtm in jaz sva pomagala reševat jadnico z 8 mesečnim otrokom. Varno smo jo prestavili na drugo stran in otroci še zdaj spijo.
Dtm219 in Mile
Prav ste imeli. SV je pičil popoldne in do polnoči za popizdit. Dtm in jaz sva pomagala reševat jadnico z 8 mesečnim otrokom. Varno smo jo prestavili na drugo stran in otroci še zdaj spijo.
Dtm219 in Mile
mile
muzičar iz Prlekije
muzičar iz Prlekije
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost