lpg
smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Sam sem pred to spremembo vremena pobegnil v sredo in v enem dnevu prevozil pot od Mljeta do Opatije, okoli 212 Nm. Ni bilo prijetno, a glede na to, da bi moral v soboto zaključiti in se itak že v sredo začeti pomikati proti severu in glede na razvoj vremena, vidim, da sem storil prav. Je pa vožnja trajala od šestih zjutraj do devetih zvečer, s kratkimi postanki za gorivo, kosilo in počitek.
Nazadnje spremenil Piki, dne Pe Jul 30, 2010 14:57, skupaj popravljeno 1 krat.
najprej gregor.n
svaka čast za priporočila... sedaj lahko tudi jaz priporočim kdor bo hodil po teh koncih naj le gre teh nekaj metrov peš iz Lumbardske marine na dobro košto... vino pa itak....
vreme, mal piha, mal sonce mal oblačno... upam da dežja ne bo...
Lp vsem...
svaka čast za priporočila... sedaj lahko tudi jaz priporočim kdor bo hodil po teh koncih naj le gre teh nekaj metrov peš iz Lumbardske marine na dobro košto... vino pa itak....
vreme, mal piha, mal sonce mal oblačno... upam da dežja ne bo...
Lp vsem...
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Evo mene doma.
Prevozili smo 720 milj, pokurili 1770 litrov nafte, naredili 47 ur na motorjih.
Nočili pa smo: Rab, Olib, Žut (Fešta), Žut (Bain), Biograd, Žinčena (Pašman), Rogoznica, Šolta (Nečujam), Pakleni (Vinogradišće), Šćedro (Čarnjeni), Mljet (Pomena), Lopud (Okuklje), Dubrovnik, Slano, Split, Prvić, Žut (Jagodna), Rava, Silba, Rab .
Slikce sledijo, ko pridem malo k sebi.
Vsem, ki ste na Jadranu želim veliko užitkov ! V petek pa se vam spet pridružim na Rabu !!!
Prevozili smo 720 milj, pokurili 1770 litrov nafte, naredili 47 ur na motorjih.
Nočili pa smo: Rab, Olib, Žut (Fešta), Žut (Bain), Biograd, Žinčena (Pašman), Rogoznica, Šolta (Nečujam), Pakleni (Vinogradišće), Šćedro (Čarnjeni), Mljet (Pomena), Lopud (Okuklje), Dubrovnik, Slano, Split, Prvić, Žut (Jagodna), Rava, Silba, Rab .
Slikce sledijo, ko pridem malo k sebi.
Vsem, ki ste na Jadranu želim veliko užitkov ! V petek pa se vam spet pridružim na Rabu !!!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Ooooo Kr en, a si končno našel pot domov, sem mislu, da so ti že državljanstvo dal.
Joško, sem bil včeraj tolk zgoden, da si ti še veselo smrčal, zato te nisem hotel motiti, sem pa potem v Poreču in na Cresu vse nadoknadil.
Sj veš, dva gorenjca ne morva skup pridt ker se ne morva zment kdo bo zanjga dal
Lp Mitja
Joško, sem bil včeraj tolk zgoden, da si ti še veselo smrčal, zato te nisem hotel motiti, sem pa potem v Poreču in na Cresu vse nadoknadil.
Sj veš, dva gorenjca ne morva skup pridt ker se ne morva zment kdo bo zanjga dal
Lp Mitja
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Vedrili smo v Jezerih na Murterju. Tudi sedajle, ko to pišem, sem na "svojem" privezu v mestu. Včeraj pred dežjem, ki se je popoldan ulil, smo malo pretegnili propeler barki in šli loviti v bližino pred otok Dražemanski. Mimo prijadra morjeplovec Robert, ki ima barko privezano v Nerezinah, na 2. ruti pa je bil na barki z MarjanomT. Utegnila sva se samo na glas pozdraviti, ker ga je že lovil dež.
Še nekaj dni ostanemo tukaj. Lepo je in tudi vreme se izboljšuje.
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Še nekaj dni ostanemo tukaj. Lepo je in tudi vreme se izboljšuje.
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 1 gost