Benetke s trajekta
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Ko sem z družino potoval pred 6 leti s prevoznikom Anek Lines iz Ancone proti Patrasu so nam pripravili pravo presenečenje. Ravno tistega dne je imel sin rojstni dan in so nas poklicali po interfonu v restavracijo in nas pogostili s kosilom, torto in šampanjcem.Na torto so napisali celo ime sina. Res lepa gesta. Kdaj se bodo kaj takega spomnili na Hrvaškem.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
CAR napisal/-a:Ko sem z družino potoval pred 6 leti s prevoznikom Anek Lines iz Ancone proti Patrasu so nam pripravili pravo presenečenje. Ravno tistega dne je imel sin rojstni dan in so nas poklicali po interfonu v restavracijo in nas pogostili s kosilom, torto in šampanjcem.Na torto so napisali celo ime sina. Res lepa gesta. Kdaj se bodo kaj takega spomnili na Hrvaškem.
Ti imaš pa tud srečo,.... spet si enkrat prišel do brezplačnega kosila
Na velikih potniških cruiserjih imajo tudi podobno navado. Torta po izbiri iz kataloga z imenom na njej, .... cena 6 eur, prinese jo osebje do mize na čelu z vodjo jedilnice in ti še zapojejo "Vse najboljše". Potem je po navadi nekatere sram, ostali pa ploskajo.
Na Hrvaškem pa tudi presenečenje: V apartmaju pred dvajsetimi leti, je baba Mara spekla pecivo in rekla: Evo sine, spremila ti baba Mara kolače, da ti bude sretno"
Ni velik, je pa spomin.
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
kot zanimivost :
http://www.subito.it/nautica/gondola-ve ... 403507.htm
po pravici povedano sem si predstavljal, da so dražje
http://www.subito.it/nautica/gondola-ve ... 403507.htm
po pravici povedano sem si predstavljal, da so dražje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov