5. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Moj predlog (še vedno) je :
Olib, Slatinica. Kadar, seveda, ni močne Burje.
Argumenti
(+) :
Prelep zaliv s peščenim dnom in plažo, tirkizno morje, neobljuden, bife na plaži, peš do mesta 10 minut, mnogo boj, Geregor.n pozna koncesionarja (rezervacija in nižje cene za morjeplovce), je bližje,...
(-) :
Ne nudi popolne zaščite ob Burji. V zalivu ni restavracije.
Olib, Slatinica. Kadar, seveda, ni močne Burje.
Argumenti
(+) :
Prelep zaliv s peščenim dnom in plažo, tirkizno morje, neobljuden, bife na plaži, peš do mesta 10 minut, mnogo boj, Geregor.n pozna koncesionarja (rezervacija in nižje cene za morjeplovce), je bližje,...
(-) :
Ne nudi popolne zaščite ob Burji. V zalivu ni restavracije.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
No pa smo tam... Spet ima vsak od vas svojo lokacijo in absolutno dobre argumente zanjo...
Če bo vreme lepo, bi rad da je ruta zopet malo drugačna... Sicer veliko drugačna niti ne more biti, vendar v Slatinici smo bili že mislim da 2x in tudi letos bomo, ko bomo potegnili iz Molata nazaj proti severu... Slatinica je v planu za 3. dan dopoldan...
Ist je seveda tudi fajn, vendar smo tam že bili. Ob malce slabši napovedi z nekaj burje, sem absolutno za Ist. Vse ostalo je slabše. Dobra varianta je tudi Brgulje, vendar smo tam potem na bojah oziroma sidru, pa tudi nekaj veliko ponudbe oštarij ni... V glavnem, ni optimuma.
Počakajmo na vreme!
Če bo vreme lepo, bi rad da je ruta zopet malo drugačna... Sicer veliko drugačna niti ne more biti, vendar v Slatinici smo bili že mislim da 2x in tudi letos bomo, ko bomo potegnili iz Molata nazaj proti severu... Slatinica je v planu za 3. dan dopoldan...
Ist je seveda tudi fajn, vendar smo tam že bili. Ob malce slabši napovedi z nekaj burje, sem absolutno za Ist. Vse ostalo je slabše. Dobra varianta je tudi Brgulje, vendar smo tam potem na bojah oziroma sidru, pa tudi nekaj veliko ponudbe oštarij ni... V glavnem, ni optimuma.
Počakajmo na vreme!
tomaz_slo napisal/-a:Škoda da ni obveljala namera da gremo do Dugega. Uvala Čuna, ali pa celo uvala Lučica... Lahko bi se pa peš odpravili tudi do bližnje gostilne v naselju Verunić, ki sprejme veliko ljudi....
No kakorkoli že, letos bom izpustil tretje nočenje na Rabu.
Čuna je simpatična kot okolica, vendar je tam problem, da so hiše okrog in okrog, torej hrup, kot drugo pa je to ena mlakuža podobna Ljubljanici in absolutno neprimerna za kopanje...
Ruta je vsako leto narejena tako, da je vele-skupinsko druženje planirano za 1. in 2. dan zvečer. Tretji dan smo dopoldan še malo skupaj, potem pa se skupine razbijejo... Nekateri greste nazaj proti Istri, drugi nazaj v Dalmacijo, spet tretji pa proti severnemu delu Kvarnera. Tako je bil Rab vedno postojanka, kamor niso prišli vsi...
Lahko pa ob lepem vremenu naredimo eno zanimivo varianto... Za 3. dan ostanemo v tisti okolici in gremo v Slatinico. Potem bi šele v torej zjutraj (zadnji dan) potegnili naprej na jug, zahod, sever... Kaj pravite?
Nazadnje spremenil admin, dne Ne Maj 12, 2013 23:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov