smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Evo mene. Sem 3.000 metrov nad vami (Moeltall). Tamala po poškodbi poskuša s ponovnimi treningi. Danes smo opravili trening na "frei", jutri pa, upam, že med kole. Lepo pozdravljam vse pomorščake ! (popijte še kakšnega namesto mene - v mislih sem z vami!)
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
O ti šalabajzek, polet se hodi na morje, meni je pa tako dolgcajt na Istu, pa 30 stopinj in voda 25, pa sej skor ni za zdržat, totaln kičast, pa še nobenih turistov ni več, ko u raju. Sej zato bom moral pa jutr domov, tkole ne gre več.
lpg
p.s.: da papice sploh ne omenjam, že dolgo nism jedu tako dobre lignje(restaurant Maestro, dobro zapečene , kar imam rad in še poceni, v restoranu pa le moja familija in nekaj mačk, sezone je konc)
lpg
p.s.: da papice sploh ne omenjam, že dolgo nism jedu tako dobre lignje(restaurant Maestro, dobro zapečene , kar imam rad in še poceni, v restoranu pa le moja familija in nekaj mačk, sezone je konc)
https://medisken.si
Lepo vama, a ja u planine, jer tamo nema zime
Pa saj to sem vedel že spomladi, zato pa nisem vzel letnega veza. Letos je prvo leto mladinka in tu ni šale. Povrhu pa ima še težave s hrbtenico, tako, da moramo paziti in nadzirati treninge.
Se vidimo marca !
Pa saj to sem vedel že spomladi, zato pa nisem vzel letnega veza. Letos je prvo leto mladinka in tu ni šale. Povrhu pa ima še težave s hrbtenico, tako, da moramo paziti in nadzirati treninge.
Se vidimo marca !
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Čaki mal, tale Maestro je bil ponavadi znan kot precej zasoljena oštarija! Tudi jaz sem letos tam pojedel 1 x mešano meso, 1 x puranje prsa na žaru, 2 x pomfri, pol litra vina in pol litra vode... Račun pa nekaj čez 300 kun! Meni rahlo drago, pa čeprav sem vedel, da bo drago, ker mi je oštarija poznana. Je majster v posezoni spustil cene?
LP
LP
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Pa še res je, jutri grem na morje. Jutri je okroglo 70. nočitev na barki v letošnjem letu.
(Zdaj si rihtam hišno številko in tablico za na barko, pol pride "lična" da bom lahko izkazal bivališče, mogoče še kdaj kasneje domovnica,..... pol bom pa že Istrijan
LP

(Zdaj si rihtam hišno številko in tablico za na barko, pol pride "lična" da bom lahko izkazal bivališče, mogoče še kdaj kasneje domovnica,..... pol bom pa že Istrijan
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov