2. Ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
janadino napisal/-a:Kaj to pomeni, da se prijavljaš ali ne
Ful me mika ampak ne bi šel rad solo, ker delit dogodke sam s sabo mi nikoli ni bilo dabest, pa čeprav sem preštopal celo Evropo večinoma v solo režimu.
A si se že prjavu na Urgenco? Mogoče na Ona-On.com, Kupido.si? Ali Ona-isce.net ali Morještop.si ali Freerides.eu?
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
No lepo, da smo malo obudili zadevo. Do štarta je praktično samo še mesec dni! Jaz pa še na suhem...
OK, prijave tako kot vedno na e-mail naslov:
ruta(at)morjeplovec.net
Napišite obvezno naslednje:
- vzdevek na forumu
- ime in priimek skipperja
- število oseb (opišite odrasli, otroci...)
- velikost in tip plovila
- izhodišče
Potek rute bo nekaj precej podobnega, kot lansko leto. Za prvo noč je nekako dogovorjena Krivica ali Balvanida na Lošinju.
Tisti, ki pridete z manjšimi plovili s prikolicami, vam lahko uredim spust in parkiranje avtomobila in prikolice na Krku. Če to želite, omenite v prijavi...
LP
OK, prijave tako kot vedno na e-mail naslov:
ruta(at)morjeplovec.net
Napišite obvezno naslednje:
- vzdevek na forumu
- ime in priimek skipperja
- število oseb (opišite odrasli, otroci...)
- velikost in tip plovila
- izhodišče
Potek rute bo nekaj precej podobnega, kot lansko leto. Za prvo noč je nekako dogovorjena Krivica ali Balvanida na Lošinju.
Tisti, ki pridete z manjšimi plovili s prikolicami, vam lahko uredim spust in parkiranje avtomobila in prikolice na Krku. Če to želite, omenite v prijavi...
LP
CAR napisal/-a:Janadino, kaj ti je tista s srečanja že ušla?
Drži se me kot pijanec plota, je ugotovila kak dober človek sem.
Ma naj gre vse nekam, saj sem ti povedal kje je v službi in sta taka dva dneva da mora tam biti. Težko da bo šla. Bomo videli, če ne pa iščem kompanjona.
Guma je guma, zaenkrat.
Tex in Mažko, lahko vaju poberemo v Červarju mimogrede. Mam še na vinjeti za 20 oseb lufta in moram kupiti novo s 1. julijem. Tako da placa je dovolj, pijače in jedače pa tudi.
Mažko špila kontrabas, upam da ti kaj manjšega, ker drgače ne bo kje spat
Mažko špila kontrabas, upam da ti kaj manjšega, ker drgače ne bo kje spat
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost