2. Ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
admin napisal/-a:No lepo, da smo malo obudili zadevo. Do štarta je praktično samo še mesec dni! Jaz pa še na suhem...![]()
![]()
![]()
OK, prijave tako kot vedno na e-mail naslov:
ruta(at)morjeplovec.net
Napišite obvezno naslednje:
- vzdevek na forumu
- ime in priimek skipperja
- število oseb (opišite odrasli, otroci...)
- velikost in tip plovila
- izhodišče
Potek rute bo nekaj precej podobnega, kot lansko leto. Za prvo noč je nekako dogovorjena Krivica ali Balvanida na Lošinju.
Tisti, ki pridete z manjšimi plovili s prikolicami, vam lahko uredim spust in parkiranje avtomobila in prikolice na Krku. Če to želite, omenite v prijavi...
LP
Admin, predlagam, da se vsake toliko objavi imena prijavljenih, da bomo vedeli, da je bila prijava uspešna.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Evo takole vpišite se še ostali: Ostale podatke pa pošljite na
ruta(at)morjeplovec.net
24.6. (četrtek) Zbor Lošinj Balvanida (ali Krivica)
25.6. (petek) po dogovoru glede na vreme
1. Admin (Krk, motorni, 9m, ...)
2. Car (Rab, jadrnica, 11m, osebe: 2+2)
3. Nikola Tesla (Izola, jadrnica, 12m, osebe: 3+1) Jadralci gremo skupaj iz SLO?
4.
... Vpiši se še ti!
ruta(at)morjeplovec.net
24.6. (četrtek) Zbor Lošinj Balvanida (ali Krivica)
25.6. (petek) po dogovoru glede na vreme
1. Admin (Krk, motorni, 9m, ...)
2. Car (Rab, jadrnica, 11m, osebe: 2+2)
3. Nikola Tesla (Izola, jadrnica, 12m, osebe: 3+1) Jadralci gremo skupaj iz SLO?
4.
... Vpiši se še ti!
MitjaP
hja sem se dogovoru za smeno v lokalu, me bodo drugi menjal, sam sej veš ker gre taka zadeva ponavadi milo za žajfo... hja ga bom pa jest po rut fajn naje.u.... sam grem pa raj z vami pa da kšno razdremo pa kakšnega prevrnemo pol bomo pa že.... baje mam še celo lansko bolniško

hja sem se dogovoru za smeno v lokalu, me bodo drugi menjal, sam sej veš ker gre taka zadeva ponavadi milo za žajfo... hja ga bom pa jest po rut fajn naje.u.... sam grem pa raj z vami pa da kšno razdremo pa kakšnega prevrnemo pol bomo pa že.... baje mam še celo lansko bolniško
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Prijave so se začele, nekaj se vas je tudi "uradno" prijavilo. Trenutno smo to:
1. admin
2. CAR
3. Piki
4. Matejc
5. Mike
6. Nikola Tesla
7. janadino
8. Kr en
9. barh
Ostali, prosim pošljite prijavo na mail:
ruta(afna)morjeplovec.net
Potek rute bo podoben kot lani, za sedaj smo dogovorjeni:
1. dan: četrtek zvečer - uvala Balvanida ali Krivica na Lošinju
2. dan: petek zvečer - Silba ali Olib (jaz se bolj nagibam k Olibu, enako kot lani, ker bo v Silbi zagotovo problem s privezi... Ostaja pa to še vedno odprto...)
3. dan: sobota zvečer - Rab - točna lokacija naknadno
4. dan: vračanje proti domu oziroma proti Krku za tiste, ki pridejo s prikolicami.
Bolj natančno bomo določili ruto v naslednjih dneh!
Ob enem prosim še dobre ljudi, ki so pripravljeni primakniti kakšen sponzorski EUR-o za izdelavo majic.
Prvi sponzor je že ALEGRIS d.o.o., čakam ostale.
Javite se kar na osnovni morjeplovski mail
info(afna)morjeplovec.net
Hvala in LP
1. admin
2. CAR
3. Piki
4. Matejc
5. Mike
6. Nikola Tesla
7. janadino
8. Kr en
9. barh
Ostali, prosim pošljite prijavo na mail:
ruta(afna)morjeplovec.net
Potek rute bo podoben kot lani, za sedaj smo dogovorjeni:
1. dan: četrtek zvečer - uvala Balvanida ali Krivica na Lošinju
2. dan: petek zvečer - Silba ali Olib (jaz se bolj nagibam k Olibu, enako kot lani, ker bo v Silbi zagotovo problem s privezi... Ostaja pa to še vedno odprto...)
3. dan: sobota zvečer - Rab - točna lokacija naknadno
4. dan: vračanje proti domu oziroma proti Krku za tiste, ki pridejo s prikolicami.
Bolj natančno bomo določili ruto v naslednjih dneh!
Ob enem prosim še dobre ljudi, ki so pripravljeni primakniti kakšen sponzorski EUR-o za izdelavo majic.
Prvi sponzor je že ALEGRIS d.o.o., čakam ostale.
Javite se kar na osnovni morjeplovski mail
info(afna)morjeplovec.net
Hvala in LP
vidim,da bo letos spet ruta,zato uživajte-jaz bi šel zraven pa me moja-zdaj ko je prišla nazaj je še hujša- ne spusti zraven
ruta,bo pa verjetno odpadla,ker zarad krize ni sponzorjev za majice pa še po novem, je potrebno tak dogodek prijavit,kar pa spet ni poceni in verjetno od vas nihče ne bo tega plačal,ker pol bojo pa hladilniki prazni
vseeno vam želim,da uživate tiste 4 dni,pa čeprav bo dež-je preverjeno

ruta,bo pa verjetno odpadla,ker zarad krize ni sponzorjev za majice pa še po novem, je potrebno tak dogodek prijavit,kar pa spet ni poceni in verjetno od vas nihče ne bo tega plačal,ker pol bojo pa hladilniki prazni
vseeno vam želim,da uživate tiste 4 dni,pa čeprav bo dež-je preverjeno
Lp CC
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti