7. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
habibi Vll napisal/-a:Al se kej ve,a Osor že obratuje?
Ja. Danes sem govoril z našim članom (indoo) na to temo in je poklical dol domorodce, ki so mu potrdili, da obratuje. Pa tudi Privlako naj bi usposobili te dni.
Mogoče pa se vam celo pridružim za kakšen dan. Saj delo počaka, ane. Krenil bi 24. iz Istre.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Aktivnosti okrog rute so v polnem teku, prijave nekaj so, nekaj niso, večina, ki tukaj čvekate se vas itak ni prijavila, kar sploh ni tragedija.
Kot sem rekel, letos bodo majice narejene po ključu velikosti iz prejšnjh let in ne bomo točno za vsakega posebej ločevali. Prvi dan se bodo razdelile kar bo kdo hotel in mislim da ne bo nobene posebne panike. Majic bo nekaj več, torej na koncu še za kakega "padalca"...
Okvirna pot je znana, postojanke so še 1x:
1. večer, četrtek 25.06.
BALVANIDA
2. večer, petek 26.06.
SILBA
3. večer, sobota 27.06.
OLIB ali NOVALJA ali RAB
(odvisno od vremena)
P.S. ta tiste z manjšimi čolni, ki pridete s prikolico... Če nimate neke svoje preferirane destinacije, potem vam predlagam, da pridete na Krk (Punat) oziroma 2 km pred Puntom (Sv. Dunat). Tam je na voljo parkirišče, rampa in pa v sredo zvečer fešta (roštilj) v organizaciji našega JANADINO, ko pa se bomo najedli, pa odhod v Vrbnik na Ivanjo (fešta za Sv. Ivana, svetnika v Vrbniku), kjer pa je doma dobro vino (no ja, pa tudi slabo, vendar bomo našli dobro)!
Odhod iz Puntarske Drage bo sigurno nekaj bark, gremo kot vsako leto skupaj. Potem bo na tem koncu še nekaj naših članov z druge strani Krka, mogoče Crikvenice, Novi vinodolski, itd... Dobimo se kot tradicionalno na Plavniku v uvali Krušija (južna stran proti Cresu). Bolj točna ura še naknadno... Malo napišite kdo pride na Krk na piknik v sredo, da Janadino lažje pripravi meso.
Kot sem rekel, letos bodo majice narejene po ključu velikosti iz prejšnjh let in ne bomo točno za vsakega posebej ločevali. Prvi dan se bodo razdelile kar bo kdo hotel in mislim da ne bo nobene posebne panike. Majic bo nekaj več, torej na koncu še za kakega "padalca"...
Okvirna pot je znana, postojanke so še 1x:
1. večer, četrtek 25.06.
BALVANIDA
2. večer, petek 26.06.
SILBA
3. večer, sobota 27.06.
OLIB ali NOVALJA ali RAB
(odvisno od vremena)
P.S. ta tiste z manjšimi čolni, ki pridete s prikolico... Če nimate neke svoje preferirane destinacije, potem vam predlagam, da pridete na Krk (Punat) oziroma 2 km pred Puntom (Sv. Dunat). Tam je na voljo parkirišče, rampa in pa v sredo zvečer fešta (roštilj) v organizaciji našega JANADINO, ko pa se bomo najedli, pa odhod v Vrbnik na Ivanjo (fešta za Sv. Ivana, svetnika v Vrbniku), kjer pa je doma dobro vino (no ja, pa tudi slabo, vendar bomo našli dobro)!
Odhod iz Puntarske Drage bo sigurno nekaj bark, gremo kot vsako leto skupaj. Potem bo na tem koncu še nekaj naših članov z druge strani Krka, mogoče Crikvenice, Novi vinodolski, itd... Dobimo se kot tradicionalno na Plavniku v uvali Krušija (južna stran proti Cresu). Bolj točna ura še naknadno... Malo napišite kdo pride na Krk na piknik v sredo, da Janadino lažje pripravi meso.
mile napisal/-a:janadino napisal/-a:Resna zadeva; kot ponavadi bo v sredo piknik na Dunatu in me zanima kdo vse pride, da vem koliko robe privlečti s seboj. Malo napišite prijave.
Delamo tudi špagete.
Prideva...tudi v sredo na piknik., v nedeljo oz. ponedeljek štartava iz Bibinj..
Načeloma gremo od Novalje naprej skupaj z miletom. Če bomo do takrat registrirani
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta